към мобилната версия
Уважаеми дами и господа,

Днешният потребител е по-добре информиран от когато и да било, и не се примирява лесно, ако трябва да пилее време и усилия в търсене на актуална информация за фирми, стоки или услуги. Събрахме за Вас богата и точна информация, структурирахме я така, че да бъде удобна за ползване, и Ви я поднасяме с надеждата да Ви бъдем полезни.

По данни на националната статистика средно 89 % от гражданите на Република България използвaт интернет. Почти всички домакинства имат достъп до него.

Дигиталният маркетинг в днешните условия е особено важен, а екипът на Информатор е убеден в това. Компанията ни предлага персонални уеб решения за бизнеса - изграждане на сайтове и популяризирането им в интернет пространството.

Чрез сайта www.informator.bg помагаме на малкия и среден бизнес да намира по-лесно своите потребители.

Ежедневно създаваме интуитивна, вдъхновяваща и в тази връзка, полезна дигитална среда, отговаряща на все по нарастващите потребности на Българина.

Екипът ни полага грижа за клиента 24/7/365 и това не е просто твърдение, а абсолютната истина/ ако има такава/.

Вече повече от 20 години Информатор – Българският Бизнес Справочник!

За тези, които ни познават - ще продължим да оправдаваме доверието Ви!

За тези, които търсят селектирана бизнес информация - ще се стремим да намират бързо това, което търсят!

За всички, желаещи да бъдат част от огромното семейство на Българския Бизнес, доверил ни се с информация за себе си - ще посрещнем с удоволствие!

www.Informator.bg - Вашият Бизнес Пътеводител!

“Не е важно да знаеш всичко, важно е да знаеш къде да го намериш”

© всички права запазени забранява се разпространението на текст или снимков материал | Изработка на уеб сайт от It Advanced