456 - Асансьорни кабини

За нас

УВАЖАЕМИ ПЛОВДИВЧАНИ,
Повече от половината асансьори в нашия град са минимум 30 годишни.
Заради новите изисквания за поддръжка и безопасност на асансьорите те се проверяват и ремонтират редовно. Но видът им е под всякаква критика. Скъсан балатум на пода. Надрани и изрисувани стени. Остатъци от залепени реклами и обяви по стените. Изпочупении вратички. Тъмни, мръсни и лошо миришещи. Нормално е да са захабени и амортизирани. Замисляли ли сте колко пъти е ползван вашият асансьор за последните 30 години? Ако входът Ви е примерно с 24 апартамента и всеки негов обитател го е ползвал само по 2 пъти на ден излиза, че асансьорът ви е превозил над половин милион пътници. Да не забравяме, че е пренесъл цялата Ви покъщнина няколко пъти. Печки, перални, хладилници, детски колички, велосипеди, касетките с буркани, бидона със зелето и какво ли още не. Ако си мислите, че няма какво да се направи то грешите. Ние можем да реновираме Вашата асансьорна кабина на много приемлива цена. Ако говорим за същия този вход с 24 апартамента ще е достатъчно да съберете по 25 лв. от всеки апартамент и асансьорът Ви ще стане като нов.

Цени

Асансьор за 3/ 4 лица – 550 лв.
Асансьор за 6 лица – 850 лв.
Товарен асансьор или за над 6 лица – от 1000 до 1500 лв.
В цената са включени всички материали и консумативи, а именно:
Ламиниран паркет за стени и таван, високоустойчив балатум за пода, подмяна на отварящата се вратичка с нова, всички лайсни и первази. Срок на изпълнение – 10 работни дни от деня на заявката.
ВНИМАНИЕ! Не извършваме технически ремонти на асансьори, не подменяме бутониери, комуникатори и чип устройства. Всичко това е длъжна да направи фирмата, кояо поддържа вашият асансьор.
Разгледайте снимките и ни се обадете сега.

Видео

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник 8.30 - 17.00 ч.
Вторник 8.30 - 17.00 ч.
Сряда 8.30 - 17.00 ч.
Четвъртък 8.30 - 17.00 ч.
Петък 8.30 - 17.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж