Бимед - Ив Брацова ЕТ
Вдигане на левкоцитите, тромбоцитите и хемоглобина с Маоло
Хранителни добавки
smilo.informator.bg
Агенция по качество и безопасност на стоките - Смило ЕООД
При почти всеки втори пациент, провеждащ химиотерапия, се наблюдава спадане на Левкоцитите (WBC), много често на Тромбоцитите (Plt) и Хемоглобина (Hgb), и по-рядко на Неутрофилите (Neu). Агенция СМИЛО осигурява на пазара натуралния продукт МАОЛО, който е с клинично доказана ефективност по време, и при възстановяване след химиотерапия и лъчелечение. МАОЛО допринася, да не се спира медикаментозната или лъчетерапията, поради ниски Левкоцити, ниски Тромбоцити, нисък Хемоглобин и ниски Неутрофили.
♦ МАОЛО е 100% растителен продукт с доказана нетоксичност, чрез проведени за целта токсикологични изследвания, с които може да се запознаете в сайта . В него, в рубриката МАОЛО-ПРОДУКТИ, може да прочетете и становища на лекари – онколози, лъчетерапевти, хематолози, които са прилагали МАОЛО с цел нормализиране(вдигане) на левкоцитите, тромбоцитите и хемоглобина.
♦ Може да получите КОНСУЛТАЦИЯ от ЛЕКАР за ДОЗИРОВКАТА на МАОЛО чрез телефон 0888 54 31 41. Подгответе си последните резултати от изследванията на кръвта и тези, преди тях, заедно с референтните граници на съответната лаборатория. Ако химиотерапията Ви е на 21 дни, препоръчително е в средата на този период, около 10-тия ден, да си направите контролна кръвна картина - левкоцити, тромбоцити, хемоглобин и неутрофили, и в зависимост от резултата, да се коригира дозировката, ако е необходимо.
♦ МАОЛО може да бъде закупено в аптеки и дрогерии, посочени в рубриката ПРОДУКТИ-МАОЛО на сайта или доставено от куриерска фирма, в рамките на един ден, чрез заявка на e-mail или телефон.
Адрес

гр. София, ж.к. Яворов, бл. 23, вх. 1

Телефон
отвори