36,6 Аптеки (Фарматрейдинг ЕООД)
Вдигане на левкоцитите, тромбоцитите и хемоглобина с Маоло
Хранителни добавки
smilo.informator.bg
Агенция по качество и безопасност на стоките - Смило ЕООД
Агенция СМИЛО осигурява на пазара Хранителната Добавка МАОЛО, в желатинови капсули, по 30 броя в една опаковка! Доказана подкрепа по време и при възстановяване след химиотерапия и лъчелечение. При почти всеки втори пациент, провеждащ химиотерапия, се наблюдава спадане на Левкоцитите (WBC), много често на Тромбоцитите (Plt) и Хемоглобина (Hgb), и по-рядко на Неутрофилите (Neu). МАОЛО допринася, да не се спира медикаментозната или лъчетерапията, поради ниски Левкоцити, Тромбоцити, Хемоглобин и Неутрофили.
♦ МАОЛО е натурален продукт с доказана нетоксичност, чрез проведени за целта токсикологични изследвания, с които може да се запознаете в сайта www.smilo-bg.com. В рубриката МАОЛО-ПРОДУКТИ може да прочетете и становища на лекари, които са прилагали МАОЛО.
♦ Може да получите КОНСУЛТАЦИЯ от ЛЕКАР за ДОЗИРОВКАТА на телефон 0888 54 31 41. Подгответе си последните резултати от изследванията на кръвта и тези, преди тях, заедно с референтните граници на съответната лаборатория. Ако химиотерапията Ви е на 21 дни, препоръчително е в средата на този период, на около 10-тия ден, да си направите контролна кръвна картина - левкоцити, тромбоцити, хемоглобин и неутрофили и в зависимост от резултата, да се коригира дозировката, ако е необходимо.
♦ МАОЛО може да бъде закупено в аптеки и дрогерии, посочени в рубриката ПРОДУКТИ-МАОЛО или доставено от куриерска фирма, в рамките на един ден, чрез заявка на e-mail или телефон.
Адрес

гр. София, ж.к. Яворов, бл. 23, вх. 1

Телефон
02 - 946 14 71; 02 - 946 12 54
0888 54 31 41 (за консултация с лекар за дозировката)
E-mail smilo@gbg.bg
Интернет страница http://www.smilo-bg.com
отвори