Производител автоматични врати Пловдив
Ани - Лиза 62 ООД
ani-liza.informator.bg

Производител автоматични врати Пловдив

посещения: 16041

За нас

Фирма Ани Лиза 62 е на пазара от 1995 г.

Основната ни дейност е производство и монтаж на автоматични гаражни врати тип охранителни ролетки, автоматични портални и гаражни врати. За тази цел дружеството разполага с отлично подготвен екип от висококвалифицирани специалисти. Търсим дистрибутори за цялата страна.

Вратите се отличават с луксозен вид и надеждност. За своите клиенти предлагаме монтаж, сервизно обслужване и гаранционни срокове. Нашата цел от самото основаване на фирмата е постигане на съвършенство в това, което правим. Всеки наш продукт или малък детайл доказват нашата отдаденост, качество и прецизност в работата.

Част от нашите клиенти са Германос Телеком България ЕАД, Симид Агро ЕООД, ТЕД Инвест ООД, Фил 5 ООД, Домстрой ООД, Деметра ЗХ ЕООД, Каскада ЕООД, Джеф КО АД и други. Клиентите, които ни се доверяват, ползват отстъпки при закупуване на големи количества, при авансово плащане, както и преференции при редовни поръчки.

Продукти

♦ Охранителни ролетки
Ново! Гаражни врати от екструдиран алуминиев ламел – Н-57, с възможност за малка кутия 205 – 250 мм, в зависимост от височината.

Предлаганите автоматични гаражни врати са с добра шумоизолация и топлоизолация. При отваряне и затваряне не заемат допълнително място пред или в гаража. Автоматичните гаражни врати са предназначени и за складове. Осигуряват защита от кражба или разбиване; защита от атмосферни влияния - прах, влага.
Ани Лиза изработва врати по проект на клиента без ограничение в размерите. Извършва прахово боядисване в собствена база.

♦ Автоматизация
При автоматичните портални врати съществува възможност за дистанционно управление при затваряне и отваряне; магнитни датчици и фотоклетки за постигане на оптимално управление; управление на сигнализацията и осветлението при отваряне и др. Плъзгащите врати могат да са конзолен тип или да се движат по релсов път безшумно и леко. Конзолният тип врати се обслужват лесно и са по-стабилни.

♦ Бариери
Електромеханични бариери за дължина на прохода 4.2м и 5м, скорост на отваряне 2.5 сек. Дължина на прохода 6.5м и 7м, време за отваряне 8 секунди. Бариерите позволяващи интензивна употреба, са удобно решение за контрол на достъп до всяко учреждение, предприятие, паркинг или други обекти. Задвижването им може да се извършва по няколко начина: с дистанционно управление, транспондерно устройство във вид на карта, транспондерно устройство във вид на ключодържател и др.

Адрес за кореспонденция

Работно време

Понеделник 9.00 – 17.00 ч.
Вторник 9.00 – 17.00 ч.
Сряда 9.00 – 17.00 ч.
Четвъртък 9.00 – 17.00 ч.
Петък 9.00 – 17.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод