Пако АД

За нас

Дружеството е учредено през 1994г. и е правоприемник на ПАКО ООД, регистрирано през 1992г. между Кореком ЕАД и Община Пазарджик с основни функции – изграждане и експлоатация на крайпътен комплекс и други крайпътни обслужващи обекти.
Крайпътният комплекс е разположен на площ от 50 хил. кв. м. Ситуиран е от двете страни на АМ Тракия на 600 м. западно от детелината осигуряваща връзка с Пазарджик и Панагюрище. Земята е собственост на дружеството. Проектът е дело на арх. Битраков и арх. Антонов от софийска фирма Омега архитектс ООД. Тя е спечелила обявен от инвеститора конкурс между 28 участника
В комплекса са изградени две бензиностанции ШЕЛ, ресторант Макдоналдс, ресторант с топла кухня на северна площадка, автосервиз преустроен и работил 8 години като ресторант, автомивка, четири павилиона за скара, бира и закуски, паркинги за леки коли и тирове. На южната площадка е изградена и функционира метанстанция. Северната и южна площадка е планирано да се свържат с пешеходен търговски мост с РЗП 1060 кв. м., от които 560 кв. м. са определени за търговска площ.
По проект е планирано изграждане на две площадки на комплексни търговски сгради с РЗП 2200 кв. м. Сградите са двуетажни с мансарден етаж. Конструкцията е с монолитно изпълнение и безгредова скелетна схема.
В момента търсим НАЕМАТЕЛ на преустроения ресторант на южна площадка и инвеститори проявяващи интерес към неизградените обекти на комплекса.
Бензиностанция и газстанция Мало Конаре - денонощен режим на работа.

Работно време

Понеделник 08.00 - 17.00 ч
Вторник 08.00 - 17.00 ч
Сряда 08.00 - 17.00 ч
Четвъртък 08.00 - 17.00 ч
Петък 08.00 - 17.00 ч
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

платен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод

Наложен платеж