Д-р Инна Бончева

За нас

Д-р Инна Бончева е специалист по психиатрия. Практикува в гр. Пловдив повече от двадесет години. Работила е в УМБАЛ Св. Георги, а по-късно открива свой частен кабинет.
Утвърдена е като един от най-добрите специалисти в областта на психиатрията.

Дейности

♦ Консултации, диагностика и лечение на психични заболявания
- Тревожни разстройства (неврози)
- Хранителни разстройства (анорексия, булимия)
- Афективни разстройства и шизофрения
♦ Психотерапия
Психотерапията е един от трите основни стълба според съвременните разбирания за лечение на зависими пациенти. Тя, наред с медикаментозното лечение и социалната рехабилитация е особено важен фактор в т. нар. комплексен подход в терапията на психичните заболявания.
Терапията може да се прилага като - индивидуална, групова и семейна психотерапия. Работи се основно в областта на когнитивно- поведенческата и позитивна психотерапия, мотивационно интервюиране и психодрама. Психотерапията се прилага като отделен метод или като част от комплексно лечение с медикаменти, психосоциална рехабилитация и транскраниална електромагнитна стимулация.
Един от акцентите в работата на д-р Инна Бончева е семейното консултиране.
♦ Психотестове за шофьори

Други практики

♦ Мезоконци
♦ Практика Рейки

Произход и същност:

♦ Рейки е универсална енергия, която се намира навсякъде около нас и е пропита във всичко. Рейки е името на енергията, Рейки е и името на терапията. Когато получаваме Рейки, енергията стимулира духа и тялото ни в посока Баланс и Хармония. Корените на Рейки се намират в Тибет, но за първи път е канализирана от японеца Микао Усуи и благодарение на него и неговите последователи достига днес и до нас.

♦ За какво помага:
Когато сме щастливи, спокойни, здрави, обичаме и се развиваме, тогава имаме Баланс. Всяко състояние, различно от това, означава, че сме излезли от линията на Баланса и че някъде имаме недостиг на енергия. Симптомите за това мога да бъдат различни – болест, твърде много стрес, контузия, депресия и т.н.

♦ Как даваме Рейки?
Традиционната Рейки система има три нива. В първо ниво можем да даваме Рейки единствено контактно – т.е. като поставим ръцете си върху друг човек, върху себе си или върху неодушевен предмет. Във второ ниво можем да пращаме Рейки от разстояние. В трето ниво (мастърското ниво) можем да инициираме други хора в Рейки.

♦ Процесът на оздравяването става на всички нива и не изисква никакво вмешателство отвън.

Работно време

Понеделник С предварително записване.
Вторник С предварително записване.
Сряда С предварително записване.
Четвъртък С предварително записване.
Петък С предварително записване.
Събота
Неделя

Опции за плащане

Плащане в брой