Моторни масла Стара Загора

За нас

Фирма Жасмин-К ЕООД е основана през 2000 година с цел предлагане на висококачествени продукти за автомобили. Първоначално започва дейността си като официален търговски представител и дистрибутор на моторни масла и продукти с марката Lukoil. Натрупвайки солиден опит в предлагането на висококачествени продукти и услуги, в последствие нашата фирма беше избрана за официален търговски представител и дистрибутор на автомобилни масла Valvoline, Cyclon и Eni за регион Стара Загора.

През последните 8 години, благодарение на опит и професионализъм, Жасмин-К ЕООД се утвърди като един от лидерите на пазара на моторни масла, добавки и технически течности в регион Стара Загорa.

Предлагаме голямо разнообразие от висококачествени продукти на едро и дребно, пакетирани, както и наливни за частни лица, сервизи, търговци и др

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит и стаж. Нашият стремеж е постоянно да подобряваме качеството на клиентското обслужване и да предоставяме професионална консултация и грижа за нашите клиенти. Това е Вашата гаранция за перфектно обслужване и правилен избор за автомобилът Ви!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?
При нас ще намерите не само продукти с доказано качество, но и професионализъм, натрупан с години опит в областта. Стремим се винаги да предлагаме конкурентни продукти и цени на все по-нарастващият и агресивен пазар. Въпреки големият брой некоректни търговци и такива предлагащи продукти на цени, които са подозрително ниски (както и качеството им), в Жасмин-К ЕООД държим преди всичко на качеството и удовлетвореността на клиента.

Именно поради тази причина някои от нашите продукти няма да бъдат на най-ниските възможни цени на пазара, но произхода и качеството е гарантирано. Като официален търговски представител, на нас е гласувано доверие че сме едни от най-добрите в областта си и предлагаме само висококачествени продукти и услуги.

Това е и Вашата гаранция, че избирате най-доброто за Вашият автомобил!

Продукти

Фирма Жасмин-К ЕООД разполага на склад с богата гама моторни, трансмисионни и хидравлични масла, автомобилни добавки, греси, антифризи и други технически течности от реномирани световни производители. В нашият магазин може да намерите продукти на някои от най-реномираните марки в бранша: Valvoline, Cyclon, Eni, Mobil, Total, Elf, Eneos, Castrol, Bardahl, Motul и др.

Като официален представител на марките Valvoline, Cyclon и Eni, изискванията към нас от страна на официалните вносители са изключително високи. Всички продукти в нашият магазин са с гарантирано качество, доказан произход и конкурентни цени.

За да покрием високите изисквания към нас, за разлика от много други търговци, всеки артикул в нашият магазин се поддържа в складова наличност. Нашата цел е да гарантираме високо качество, бърза доставка и експресно обслужване на нашите клиенти.

Стремим се винаги да разполагаме с най-добрите и нови продукти на пазара, поради което постоянно разширяваме своят асортимент. Поради големият набор от продукти, с които разполагаме, в новооткритият ни онлайн магазин все още не присъства целият ни наличен асортимент. Ако не намирате продуктът, който търсите, не се притеснявайте да се свържете с нас за повече информация.

НОВО!

Почистване на двигатели и горивна система с последно поколение почистваща машина CARBON ZAPP:

- 70% намаление на емисиите
– Премахване на въглеродните натрупвания в горивната камера
– Премахване на въглеродните натрупвания във входящият колектор
– Премахване на въглеродните натрупвания в катализатор & DPF
– Възвръща мощността на двигателя
– Намалява разхода на гориво
– Почиства горивната система

Разполагаме с най-модерна машина за 100% пълна смяна на масло на автоматични скоростни кутии.
Предлагаме и следните услуги:
– Смяна на масло и маслен филтър
– Машинна смяна на масло и филтър на автоматична скоростна кутия
– Смяна на масло на ръчна скоростна кутия
– Смяна на масло на диференциали и раздатки
– Машинна смяна на спирачна течност
– Смяна на предни/задни спирачни накладки
– Смяна на предни/задни спирачни дискове
– Смяна на горивен филтър
– Смяна на въздушен филтър
– Смяна на филтър купе
– Нулиране на сервизни интервали

Промоциите, предвиждани за нашите клиенти, следете на сайта ни - www.automasla.bg

Работно време

Понеделник 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Вторник 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Сряда 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Четвъртък 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Петък 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Събота 08.00 - 14.00 ч. (онлайн поръчки се обработват на следващият работен ден)
Неделя почивен ден

Опции за плащане