Пълмед АД

За нас

Фирма Пълмед АД e създадена през 1956 г. като държавно предприятие с основна дейност сервиз на медицинска техника. Благодарение на натрупания успешен опит през годините, фирмата се утвърждава като водеща в сферата на сервизното обслужване, монтажа и поддръжката на медицинска апаратура. През 1998г . Пълмед АД е приватизирана и продължава да съществува като независима частна фирма, съхранявайки традициите на дългогодишната си практика. Наред с основната си дейност (сервиз на медицинска техника), фирмата разви и разшири активността си чрез дейности с инженерингова насоченост, а именно: консултации, доставка и монтаж на медицинска техника, консумативи за нея, проектиране и изграждане на здравни обекти.

Направления

♦ Медицинска апаратура
♦ Медицински консумативи
♦ Медицинско обзавеждане
♦ Сервиз медицинска техника; електроника

Сервиз

♦ Рентгенова техника
Монтажи, демонтажи, ремонти, основни ремонти и възстановяване на всички видове рентгенови апарати - кугели, возими и стационарни, флуорографи, мамографи и др.) Доставка и подмяна на рентгенови тръби.
♦ Регистрираща техника
Лабораториите ни притежават нужните сертификати и са оборудвани с еталонни уреди и специални инструменти за монтаж, ремонт и възстановяване на ЕКГ, ЕЕГ, ЕМГ апарати, монитори, мониторни централи, дефибрилатори, аудиометри, ехографи, оксиметри и други регистриращи и ултразвукови апарати, както и апарати за функционална диагностика на дишането.
♦ Лабораторна техника
Монтаж и ремонт на спектрометри, спектроколориметри, пламъкови фотомери, центрофуги, бъркалки, дозатори, термостати, водни бани и други апарати в лабораториите.
♦ Физиотерапевтична техника
Монтаж, ремонт и възстановяване на всички видове стари и нови модели физиотерапевтични апарати за електро-, водо-, светло- и парафинолечение, всички видове офталмологични и ендоскопични апарати.
♦ Стоматологична техника
Доставка и обслужване на абонаментен или на поръчков принцип. Монтажи на нова техника, преместване и възстановяване на стари апарати. Периферия за стоматологични машини, консумативи и инструменти.

Работно време

Понеделник от 8ч до 17ч
Вторник от 8ч до 17ч
Сряда от 8ч до 17ч
Четвъртък от 8ч до 17ч
Петък от 8ч до 17ч
Събота Почивен ден
Неделя Почивен ден

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод