Транспортиране на медицински отпадъци - ХОСВИТАЛ

За нас

ХОСВИТАЛ е регистрирана в началото на 2008 година със статут на акционерно дружество, а седалището на фирмата е гр. Пловдив. Предмет на дейност: Проекти и услуги в областта на опазване на околната среда, третиране и транспортиране на опасни и неопасни отпадъци и изграждане на екологични системи за оползотворявянето им.
ХОСВИТАЛ АД има издадени разрешителни за обезвреждане на отпадъци от хуманната медицина, издадени от РИОСВ - гр. Пловдив.
Персоналът се състои от квалифицирани кадри, преминали през специално обучение, свързано с предмета на дейност на дружеството (курс за шофьор на опасни товари, курс за консултант по безопасност при превоза на опасни товари, курс мениджър по управление на качеството).
Клиенти на ХОСВИТАЛ АД са: Университетски болници, клиники, поликлиники, АГ-болници, стоматологични кабинети, лаборатории и други медицински заведения.
Всеки клиент има свои изисквания и очаквания, но за дружеството е важно потенциалните клиенти да бъдат спечелени и запазени.

Услуги

♦ Транспортиране на опасни медицински отпадъци.
♦ Обезвреждане на медицински отпадъци.
♦ Продажба на контейнери за опасни и неопасни отпадъци.
♦ Консултации в сферата на екологичното законодателство.
♦ Професионално и отговорно отношение към всеки клиент.

Продукти и транспортиране

♦ Продукти:
За улеснение на своите клиенти, ХОСВИТАЛ АД предлага доставка на контейнери за еднократна и многократна употреба, отговарящи на изискванията на ADR:

- Контейнери за събиране и съхранение на опасни отпадъци
- Контейнери за разделно събиране на отпадъци - хартия, пластмаса, стъкло, метал

♦ Транспортиране:
Със специализиран транспорт, дружеството извозва опасните отпадъци до собствена автоклавна инсталация в град Пловдив, или до инсинератор в град София, където става тяхното унищожение.

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник 9.00 - 17.00 ч.
Вторник 9.00 - 17.00 ч.
Сряда 9.00 - 17.00 ч.
Четвъртък 9.00 - 17.00 ч.
Петък 9.00 - 17.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод