Учебен център Милкора

За нас

Учебният център разполага с модерен мултимедиен център, зали за обучение, зали за изпити, модерни и лесни за управление автомобили, леки за управление мотоциклети. Учебен център Милко 06 предоставя за обучение категория C на своите курсисти изключително маневрен и лесен за управление в градски условия камион с ремарке Mercedes. Автошкола Милко 06 е регистрирана на територията на Пловдивска област с основен предмет на дейност “Организиране и провеждане на шофьорски курсове”, съобразени с индивидуалните нужди и свободното време на клиента. В Автошкола Милко 06 работят висококвалифицирани специалисти, с богат професионален опит. Школата е с нов и модерен автопарк, съобразен с европейските изисквания и утвърдени позиции по отношение на прецизността и качеството на услугите, които предлага. Автошколата гарантира комфортно и безопасно обучение и осигурява всички необходими учебни материали на своите курсисти.

Шофьорски курсове - Учебен център Милкора предлага обучение на водачи на МПС - категория АМ, А, А1, А2, B, B1, B+E, C, C+E.
♦ Минимална възраст на водача за управление на МПС: 16 год. за категории АМ и А1; 18 год. за категория А2; 24 год. за категория А, или 20год. - за категория А2 от не по-малко от 2 год.; 21 год. - за триколесни МПС с мощност, превишава 15kW. Категория B1 включва обучение на младежи с навършени 16г. и 9 месеца.
♦ Кат. АМ - мотопеди - дву- или триколесни прев. средства с конструктивна максимална скорост, не по-висока от 45 km/h
♦ Кат. A1: Мотоциклети с раб. обем на двигателя не повече от 125см3, с макс. мощност не повече от 11kW; Триколесни МПС с мощност, която не превишава 15kW.
♦ Кат. A2 - мотоциклети с мощност, която не превишава 35kW
♦ Кат. A - мотоциклети и триколесни МПС с мощност над 15kW
Центърът разполага със собствен полигон.

Работно време

Понеделник 9.00 - 18.00 ч.
Вторник 9.00 - 18.00 ч.
Сряда 9.00 - 18.00 ч.
Четвъртък 9.00 - 18.00 ч.
Петък 9.00 - 18.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж