Тапети и подови настилки Стил - 8

За нас

Фирма Стил - 8 ЕООД като официален дистрибутор на българската фабрика за тапети Алмапласт гр. Ботевград предлага за клиентите си на едро подходяща стратегия за работа.

*Доставка на място с наш транспорт
*Доставка с куриер на поръчки по каталог/ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА/
*работа по каталог или с наличности
*атрактивни ценови условия за плащане

Фирма Стил-8 ЕООД е на българския пазар от 17 години. Основната ни дейност е търговия на едро и дребно с тапети, като официален дистрибутор на българската фабрика Алмапласт - Ботевград. Предлагаме и най-новите колекции тапети, произведени от водещи европейски компании - немски, италиански и холандски дизайнерски изпълнения. Тапетите ни са винилни, хартиени, текстилни и с ПВЦ покритие. Ще Ви представим едно изключително богатство от цветови решения. Можем да постигнем ефектни комбинации чрез лепенето на тапети хоризонтално или вертикално.

Неслучайно родината на тапета е Китай, където първоначално са били използвани ръчно рисувани платна за декорация. Те са изобразявали пейзажи, птици, цветя. Днес тапетите триумфално се завръщат в декорацията на съвременния дом. Внасят неповторим уют и топлина. Миещата повърхност лесно се поддържа чиста. Те са плътни, здрави и устойчиви на външни наранявания и светлина.
В магазини Стил гр. Стара Загора ще намерите още и ламиниран паркет, мокети, килими, балатум, мебелно фолио, фототапети, корнизи, завеси за баня, домашни потреби, сувенири и керамика. Предлагаме богато разнообразие от модели и индивидуална работа с всеки клиент. Заедно предоставяме на хората възможност да се наслаждават на по-качественото си ежедневие вкъщи или по време на работа.

Ние създаваме мечти!

Продукти

НОВО! LED осветление. Профили за LED осветление. Интериорни тухлени панели. Осветителни тела.

♦ Машина за тониране на мазилки и латекс
♦ Венецианска мазилка
Структурната система Венецианско Стуко е идеално решение за почитателите на античните акценти в аранжирането на интериора. Трислойното декоративно покритие позволява естетично имитиране на старинните декоративни техники, придава на стената изискан, индивидуален вид с характерен блясък. Системата Стуко е създадена на базата на акрилни свързващи елементи и мраморен прах. Може да бъде оцветена в избран цвят, при което винаги се постига неповторим, впечатляващ ефект.
♦ Травертино
Травертино е фасадна мазилка с вид на луксозна каменна облицовка за външно приложение. Създадена е с цел пресъздаване на външната визия на камъка травертин.
♦ Мазилка графито
Графито за облицоване на вертикални и хоризонтални повърхности.Декоративна мазилка Графито отлично се нанася на различни повърхности: бетон, гипсокартон, стиропор, фибран, дърво, метал, стъкло и др. Отличителни белези на декоративна мазилка Графито: лек материал, бързо нанасяне, притежава отлични експлуатационни качества и има отлична адхезия-нанася се на най различни видове повърхности.
♦ Мазилка травертино
ТРАВЕРТИНО е иновативен продукт, който се използва за постигане на ефекта на камъка травертин,използван в архитектурата на древния Рим. Успешно се комбинира с други материали на Оикос и се тонира в различни цветове, за да наподоби както по цвят, така и по структора различни видове естествен камък- пясъчници,вулканични скали, дялян камък. Ефекът на естествен камък е подходящ както за фасади на исторически значими сгради, така и за интериори на модерни хотели, ресторанти, офиси. Продуктът се произвежда от мраморно брашно и специални свързващи вещества. Свързва се отлично с основата, паропропускрив, водоотблъскващ, предпазва от образуване на мухъл.
♦ Сафари перла
♦ Инстументи за нанасяне на мазилки
♦ Маламашка за венециано
МАЛАМАШКА- професионална за полиране на венецианска мазилкаи други подобни. Трапецовидна, инокс, огледално полирана със скосени ръбове. Двукомпонентна дръжка: дърво и гума.

♦ Тапети с винилно покритие - лесни за почистване и поддържане. Подходящи за кухни, спални, хол, детски стаи.
♦ Тапети нова колекция 2012 Нова колекция български тапети 2012г. с винилно покритие.
♦ Цветови решения - богата гама от цветови решения, форми и комбинации на моделите.
♦ Тапети стил Барок - над 10 вида цветови решения.
♦ Фототапети - Добре дошли, в сайта за различните висококачествени фототапети с гарантирано европейско качество. В нашия онлайн каталог за фототапети Ви предлагаме голямо разнообразие на модели като цени, в наличност.
♦ PVC тапети
♦ Тапети флис основа

♦ Паркет - ламиниран паркет, широка гама дизайни с уникална потребителска стойност. Удовлетворяват всички нужди и вкусове. Паркети Tarkett – без компромис в качеството. Предлагаме колекция Черно и бяло, Каменна колекция, Дъбова колекция.

♦ Первази и лайсни - Первазът и лайсната са елементи важни за всеки под. Разстоянието което се оставя между паркета и стените при монтирането му, се скрива с тяхна помощ. Первазът се монтира по всички ъгли свързващи пода и стената.
♦ PVC-первази:
- добра еластичност, поемаща кривини по стените
- качествен PVC - материал със 100 % влагоустойчивост
- богата цветова гама, даваща подходящия избор за всеки цвят паркет
- лесен и удобен монтаж, с възможност винаги да бъде демонтиран
- готови свързващи елементи - ъгли, снадки, тапи - съответстващи на цвета на перваза
- стабилизират монтирания под
- оптимално добра цена

♦ Килими - нека те внесат усмивка и настроение във Вашето ежедневие! Белгийските килими са символ на високо качество и модерен дизайн. Килимите са лесни за почистване поради специалното антистатично третиране, цветовете им са високо устойчиви на светлина, термофиксиран полипропилен за по-добра устойчивост на влакната и цветовете на килима. Имат Бода на 1,000,000 кв. м.: 1,000,000

♦ Балатуми - ширина 2м, 3м, 3.5м, 4м; дебелина: 1.8мм, 2.8мм, 3мм.
Завеси за баня – стилни завеси за баня – текстилни и винилни. Кошчета и държачи изработени от висококачествена пластмаса и хромирани. Постелки за вана/душ. Килимчета за баня.

♦ Бои, латекс – многообразие от цветове на интериорни бои и латекс за външно и вътрешно боядисване.

♦ Всичко за дома Ви – стъкло, аркопал, порцелан, ратан, керамика и сувенири - Малката подробност и детайл, които ще внесат колорит във Вашето интериорно решение.

♦ Спално бельо и декоративни възглавници - Спалното бельо е необходимост за всеки дом. То трябва да е меко и приятно на допир, защото е в контакт с нас през най-сладките моменти от живота ни. В същото време спалното бельо трябва да е от издръжлива материя, която да не се свива прекалено много и да позволява често пране

♦ Каталози - немски, холандски и италиански колекции за масовия потребител и дизайнерски изпълнения.
♦ Дизайнерски каталози с тапети и фототапети: MARBURG, P+S OPEN AIR, RASH THE BEST 2013, ESPRIT, TRESOR, MILANOCITY, ANTICO, RASCH PLAISIR 2013, SHIQUE, FLOCK 3, JADE KYNZO 3, ROOM 20, SEMPRE, PALAZZO, DESING-PANEL и други.

Работно време

Понеделник 9.00 - 19.00 ч.
Вторник 9.00 - 19.00 ч.
Сряда 9.00 - 19.00 ч.
Четвъртък 9.00 - 19.00 ч.
Петък 9.00 - 19.00 ч.
Събота 9.00 - 17.00 ч.
Неделя 10.00 - 17.00 ч.

Опции за плащане