Производител на аеропласт - Кинтрейд

За нас

Фирма КИНТРЕЙД ЕООД е създадена през 1996г. с основна дейност внос на полимери.
От 1998г. фирмата продава на българския пазар фолио от разпенен полиетилен.
През 2004г. е построен новият завод за производство на разпенен полиетилен – първият на територията на страната. Към края на 2006г. КИНТРЕЙД инсталира високо-технологична и производителна италианска линия за производство на аеропласт – Bubble Film.
През 2009г. приключи разширяването на производствената база, с което се даде началото на производството на пликове и разделители от разпенен полиетилен и аеропласт.
През 2017-та година КИНТРЕЙД ООД е в състояние да изпълни всички желания и задания на своите контрагенти. Фирмата приложи нова иновативна линия, отговаряща на най-новите технологични въведения. По случай своя 20-ти рожден ден/ двадесет години Кинтрейд/, компанията инсталира и пусна в действие новата линия за производство на аеропласт с максимална широчина на фолиото 2600мм. С тази технология ние мислим за по-голямо задоволяване на потребностите и изискванията на клиентите си. Понижаваме техните разходи по опаковане, съхранение и транспортиране на продуктите им. С новата производствена линия не се наблюдава слепване по дължината на произведените ролки аеропласт.

НОВО! През 2023 година, компанията въвежда в експлоатация, нова линия за производство и разкрой на плочи от разпенен полиетилен с големи дебелини.

Продукти и услуги


♦ Производство на фолио разпенен полиетилен
През 2004г. беше построен новия завод на Кинтрейд ЕООД и оттогава фирмата произвежда фолио разпенен полиетилен. Разпененият полиетилен е добър шумоизолатор, притежава топлоизолационни качества съпоставими с тези на експандирания полистирен и е удобен за работа, тъй като е с разнообразни дебелини и е далеч по-еластичен от останалите топлоизолационни материали. Експлоатационният температурен диапазон на фолиото от разпенен полиетилен е от -60 до +80°С. То е предназначено, както за изолационни подложки под дървени и ламинирани подове, изолация на въздуховоди, тръбопроводи за течности, стенни и тавански изолации, така и за опаковане на мебели, керамични изделия, стъкларски изделия и др.

♦ Опаковъчни пликове и разделители
Пликовете и разделителите от аеропласт и разпенен полиетилен са сигурната защита при складиране и транспортиране на вашия продукт. Изработват се по конкретен размер зададен от клиента, като по този начин се оптимизира обема и себестойността на опаковката на изделието.
Използват се за опаковка на стъклени, керамични, метални, пластмасови, кожени изделия, за опаковане на автомобилни части и детайли.

За опаковане на електроника и електронни компоненти предлагаме специални антистатични(ESD) пликове и разделители.
▪ пликове и разделители от аеропласт
▪ пликове и разделители от
▪ антистатичен(ESD) аеропласт
▪ пликове и разделители от разпенен полиетилен
▪ пликове и разделители от антистатичен(ESD) разпенен полиетилен

♦ Аеропласт
Аеропласт или аеробол или просто фолио на балончета - перфектната защитна опаковка на изделия от всички сектори на световната индустрия - като се започне от електрониката, преминем през стъклените изделия, осветителните тела, мебелите, машиностроенето, селското стопанство и много други.

Модерната италианска линия закупена от нас за производство на аерофолио дава възможност за задоволяване на всякакви изисквания на клиентите ни.

Видове аеропласт, размери и плътност:
▪ Двуслоен, трислоен, каширан с пенополиетилен, каширан с HDPE фолио, каширан с Алуминиево фолио, пети слой – в комбинация с четвърти слой + отново аеропласт, хартия, алуминий, HDPE фолио
▪ РАЗМЕРИ: максимална ширина до 2600мм., дължината в една ролка стандартно е 100л.м.
▪ ПЛЪТНОСТ: от 50 г./кв.м. до 150 г./кв.м.
▪ В ЗАВИСИМОСТ РАЗМЕРА НА БАЛОНЧЕТАТА:
– с диаметър на балона – 10мм и височина – 4мм
– с диаметър на балона – 30мм и височина – 12мм

♦ ПОЛИМЕРИ
▪ Полиетилен ниско налягане
▪ Полиетилен високо налягане

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник 8:00 - 17:30 ч.
Вторник 8:00 - 17:30
Сряда 8:00 - 17:30
Четвъртък 8:00 - 17:30
Петък 8:00 - 17:30
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод