Медицински консумативи - ГиТ

За нас

Фирма Г и Т ЕООД е специализирана в областта на медицината, като основната ни дейност е доставка и продажба на консумативи и аксесоари за медицинска техника. Дружеството е създадено през 1993 г. Разпололагаме със собствен магазин и складова база в град Пловдив на ул. Осъм № 10.
Притежаваме безсрочно разрешително от ИАЛ за търговия на едро с медицински изделия, както и внедрена система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 2001 : 2008.
Директен вносител сме, което ни позволява да поддържаме стабилни и изключително конкурентни цени. Имаме установени дълготрайни взаимоотношения с доверени партньори от Германия, Италия, Франция, Турция и Китай.
На Ваше разположение е млад и амбициозен екип, който винаги е готов да отдели необходимото време и внимание, за да откликне на специфичните Ви потребности и посредством продукти с гарантирано високо качество и гъвкави решения да отговори на очакванията Ви.
Наши клиенти са Университетски и Многопрофилни болници, общински и частни медицински заведения, частни медицински практики и сервизи за медицинска техника.
Извършваме доставки в цялата страна.
При нас можете да намерите:
регистрираща хартия за ЕКГ, фетални и пациентни монитори и анализатори за лабораторна техника; ултразвуков и контактен гел; кабели с десет отвеждания за ЕКГ апарати; пълна окомплектовка за пациентни монитори като: кабели с три и с пет отвеждания, сензори за сатурация, температурни датчици и маншети с удължители; кислородни сензори и сензори за поток; лампи за медицински апарати във всички сфери на медицината и лабораторната техника; многократни и еднократни консумативи в областта на електрохирургията и физиотерапията. Предлагаме медицински консумативи в областите: кардиология, хирургия, акушер-гинекология, офталмология, УНГ, физиотерапия, стоматология, козметика. Доставяме всички еднократни и многократни консумативи, необходими за нормалната ежедневна работа във Вашата клиника, кабинет, медицинско заведение или сервизен отдел.
Поддържаме на склад аксесоари за всички ЕКГ апарати и пациентни монитори, употребявани в здравната ни система. Така осигуряваме възможност на нашите партньори в най-кратък срок да възстановят нормалното функциониране на апаратите. Ние непрекъснато обогатяваме своята номенклатура, за да отговорим по-пълно на изискванията на своите клиенти. Компетентни специалисти са винаги на Ваше разположение за по-детайлна информация и конкретни запитвания.
Ние работим за Вас, за да работят и Вашите апарати!

Продукти

Нови продукти:
Работно облекло, Сабо
Инструментариум
Стетоскопи
Инхалатори
♦ Регистриращи хартии за ЕКГ, лабораторни апарати, монитори, видеопринтери и др.
♦ Светлинни източници(лампи) за всички видове мед. апарати
♦ Електроди за ЕКГ, физиотерапия
♦ Пациентни кабели за диагностични ЕКГ апарати, монитори, холтери и други
♦ SpO2 сензори, t° и O2 сензори и свързващи кабели за тях
♦ Принадлежности и кабели за електрохирургия
♦ Батерии за всички видове мед. апарати – оригинални и рециклирани
♦ Болнично обзавеждане
♦ Апарати за измерване на кръвно налягане, ръстомери и теглилки.

Работно време

Понеделник 08.30 - 18.00 ч.
Вторник 08.30 - 18.00 ч.
Сряда 08.30 - 18.00 ч.
Четвъртък 08.30 - 18.00 ч.
Петък 08.30 - 18.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж