Алцек Комерс ЕООД

За нас

ПАКЕТАЖ,ТЪРГОВИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОДУКТИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО, БАНИЧАРСТВОТО И КОНСУМАТИВИ ЗА ТЯХ.
УКРАСИ ЗА ТОРТИ И ДЕТСКИ ПАРТИТА.
Фирма Алцек комерс ЕООД е търговец на едро и дребно на всички видове брашна, продукти и материали за сладкарски цехове, баничарството и хлебопроизводството и е производител на пудра захар. Водеща фирма е в този бранш в Пловдивска област.
Фирмата е основана през 1989 година като КФ АЛЦЕК-още в зародиша на демокрацията. През 1996 година е преобразувана на АЛЦЕК ООД а през 1998 г. -АЛЦЕК КОМЕРС ЕООД. Ние сме със седалище и адрес на управление град Пловдив. Базата е собствена, състояща се от 400кв.м./монолит/. Има и втора база от 250кв.м. . Фирмата разполага със собствени транспортни возила. В базата имаме собствен електрокар. От създаването си фирмата се разширява и обновява за да отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Като производител тя се стреми постоянно да модернизира производството си и да повишава качеството на стоките, а като търговец да бъде коректен, лоялен и да разширява асортимента до възможността всички необходими продукти за сладкарството, баничарството и хлебопроизводството да са на едно място.
За да бъде конкурентноспобна фирмата се стреми непрекъснато да увеличава пазарния си дял. Забележителното в това начинание е фактът, че успехът се дължи почти изцяло на новаторство . Нашите клиенти са доволни защото при нас 100% е по-лесно и удобно спестява се време и пари.А това е много важен фактор.
Фирма АЛЦЕК КОМЕРС ЕООД прилага система за управление безопасността на храните, чрез прилагане на добри търговски и хигиенни практики и процедури в съответствие с принципите на НАССР система.

Продукти

♦ Бои сладкарски, оцветител, есенция
♦ Брашна
♦ Захар
♦ Захарни украси и други
♦ Кувертюр, течен шоколад
♦ Кутии, подложки
♦ Мазнини
♦ Моделиращи пасти
♦ Мъфини
♦ Пастмасови украси
♦ Пълнежи, мармалад
♦ Сладкарски инструменти
♦ Сметани
♦ Украси за партита
♦ Фарситури,глазури, кремове
♦ Фолио, хартия
♦ Хлебопроизводство
♦ Ядки, сухи плодове

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж