Торнадо Трип ООД

За нас

Фирма ТОРНАДО ТРИП ООД е създадена през 1995г. Започва дейността си с продажба на сметана за сладкарското производство. С годините разширява асортиментите си, предлага захарни украси, оцветители, подобрители, мусове, кремове, топинг, аксесоари за сладкарство и други.

От 2000 г. фирмата започва производство на подобрител за пандишпанови теста, бакпулвер и суха сметана. Производството се извършва в собствена база и е въведена системата ХАСЕП.

Фирмата няма прекъсване на дейността си. От създаването си до днес работи и се развива в сферата на сладкаропроизводството. Има цели и амбиции да разширява асортимента и да инвестира в нови производства.

Основни принципи на фирмата са коректността, точността, взаимното уважение и лоялността към клиентите и доставчиците.
Нашата философия е основана на убедеността ни, че трябва да надминем очакванията на нашите клиенти. Затова, чрез постоянно усъвършенстване на нашите продукти, ние винаги сме готови да посрещнем нарастващите изисквания на клиентите. Затова, разбирайки нуждите на нашите клиенти и водейки постоянен диалог с тях, ние сме в позиция да гарантираме изпълнението на критериите им, а именно: да предлагаме високо качество.

ОФИЦИАЛНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА Modecor и Dawn

Продукти

НОВО!!!
Тъмен каков крем с лешник
Какаов крем
Шоколадов кувертюр
Фирма Торнадо Трип ООД произвежда фарситури, озахарени череши, студени кремове, подобрител за пандишпанови теста, бакпулвер и суха сметана. Предлага захарни украси, оцветители, мусове, кремове, топинг, пудра захар, аксесоари за сладкарство и др.

Адрес за кореспонденция

Работно време

Понеделник 08.00 - 17.00 ч.
Вторник 08.00 - 17.00 ч.
Сряда 08.00 - 17.00 ч.
Четвъртък 08.00 - 17.00 ч.
Петък 08.00 - 17.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж