Градински център ЕКО

За нас

Градински център ЕКО е собственост на фирма ЕКО РЕСУРС – Р ООД, която е с предмет на дейност озеленяване и поддържане на зелени площи, разделно и битово сметосъбиране, както и дейности по лятно и зимно почистване. Фирмата е специализирана и в производството на дървени паркови и детски съоръжения. Работи, както с държавни и общински структури по обслужване на обществени площи, така и с частни терени и територии. Притежава собствен разсадник за производство и продажба на декоративна растителност. Обезпечена е със собствена специализирана техника и съоръжения. Продукцията  е съобразена с новата тенденция за екологичност и естетика на заобикалящата ни среда.

Клиенти на ЕКО РЕСУРС – Р ООД са:
- НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ
- БИЗНЕС ЦЕНТЪР СЛАТИНА
- ТЕХНОРЪБЪР
- ЕВРОМАР КОМ
- ПЕТРОЛ ГРИЙН ЕНЕРДЖИ
- ЕЙ ЕНД ДИ ФАРМА БЪЛГАРИЯ и др.

Услуги

Градински център Еко извършва:
● Затревяване
● Засаждане на жив плет
● Засаждане на дървета и храсти
● Засаждане на многогодишни и сезонни цветя
● Косене, торене, окопаване, поливане, зазимяване
● Поддържане на сезонни и перенни цветя
● Следпосадъчни грижи
● Почистване на терени
● Подрязване и резитба на жив плет, дървета и храсти
● Кастрене и отсичане на дървета
● Раздробяване на клони
● Поддържане на зелени площи
● Поддръжка и ремонт на паркови алеи
● Изработка на дървени паркови мебели и съоръжения
● Машинно метене
● Поддържане на чистотата и транспортиране на отпадъци

Озеленяване

Дейността озеленяване включва поддръжка на озеленени площи, предназначени за широко ползване - паркове, градини, улично озеленяване, извънселищни паркове и лесопаркове, поддържане на всички структурни елементи на озеленени площи и насаждения по улици, алеи и площади, включително и резитба и оформяне на короните на растенията. 
Озеленяването е само първата стъпка от добрия вид на Вашите зелени площи. Втората и много важна стъпка е професионалното им поддържане, за да могат да изглеждат така, както са планирани. Предлагаме Ви озеленяване и/или абонаментно поддържане на зелени площи. За Ваше удобство абонаментното поддържане на площите е само в активния сезон на растенията от март до ноември. Можете да изберете едно, две или повече посещения в месеца, както и приоритетни места за поддръжка и такива, които по-рядко да поддържаме /напр. големи затревени пространства, без поливна система/.

Можете да разчитате на нас и за еднократно косене на големи неподдържани площи, почистване на терени от дървета и храсти, както и всякакви градински услуги.
В Градински Център Еко можете да изберете растения и да получите съвет за всичко, което Ви интересува, както за декоративните растения, така и за оформяне и поддържане на зелените Ви площи.

Работно време

Понеделник 8.30 - 17.00 ч.
Вторник 8.30 - 17.00 ч.
Сряда 8.30 - 17.00 ч.
Четвъртък 8.30 - 17.00 ч.
Петък 8.30 - 17.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод

Наложен платеж