Бисайд ООД

За нас

Фирма Бисайд ООД е учредена през 2004 г., като филиал в България на един от световните лидери в областта на автоматичните задвижвания – BENINCA Holding – Италия.
От създаването си досега Бисайд ООД непрекъснато се развива и освен централен офис, шоурум и склад в София, поддържа регионални офиси в Бургас, Варна, В. Търново и Пловдив.
Сред множеството обекти, изградени в страната, са повечето ГКПП на България, системи за контрол на достъп в хипермаркети, като LIDL, Jumbo, Baumax, големи туристически комплекси, посолства, множество индустриални и жилищни сгради и голям брой индивидуални клиенти.
Повече подробности за клиентите на Бисайд можете да намерите на: https://beside.bg/about-us/clients/

На Международен Панаир Пловдив са награждавани със златен медал редица изделия на Beninca, като бариерата LADY, двигател за охранителни ролетки до 150 кг със самонастройващи се крайни изключватели и двигател за плъзгаща врата с тегло до 1000 кг. тип BULL 10M, автоматика за двукрили портали ВОВ 24 и бариерата до 5 м. тип EVA.


Богатата гама на изделията предлагани от фирма „Бисайд“ включва:

 Бариери за интензивна употреба
 Автоматика за плъзгащи, двукрили, гаражни и индустриални врати
 Автоматика за охранителни ролетки, щори, сенници и дограма
 Боларди, вкл. антитерористични
 Антипаркинг системи
 Турникети
 Електронни управляващи блокове
 Разнообразни дистанционни управления

 Секционни врати
 Охранителни ролетки
 Бързи PVC врати
 Радарни врати


 Части и материали за врати и портали
 Части и материали за охранителни ролетки
 Мобилно приложение за интелигентно управление през интернет
 Системи за сигнализация и контрол
 Домофонни системи
 Системи за обезопасяване чрез фотоклетки и метал-детектори
 Светофарни уредби: LED, с опция за таймери
 Възможност за 24 V DC автономно захранване
 Комплектни автоматични системи за оборудване на паркинги


Поддържаме на склад в България големи количества от продуктите на Beninca’ Holding и предлагаме на клиентите си незабавна доставка.


1505 София, ул. “Оборище” 102
тел.: 02/944 22 63; 944 22 36
факс:02/944 22 56
e-mail: info@beside.bg ; sales@beside.bg http: www.beside.bg; www.beninca.com

4000 Пловдив, ул."Родопи" № 4, тел.: 032/660576, plovdiv@beside.bg
8000 Бургас, ул. "Цар Симеон I" № 74, тел.: 056/821 074, infobur@beside.bg
9000 Варна, бул. "Владислав Варненчик" № 142-144, тел.: 052/601 673, varna@beside.bg 5000 Велико Търново, бул."България" № 22, тел.: 062/620563, vt@beside.bg

Новини

IP65 сертифицирана автоматика от MyOne
Новини

Фирма MyOne, която се присъедини към холдинга Beninca през 2013-та година и е специализирана в производството на задвижвания за радарни врати, представи две иновативни автоматики – LUCE WORKS и LUCE WORKS P.

Моделите от серията WORKS са идеалното решение за радарни врати, които се налага да работят в изключително агресивни атмосферни условия. Например плувни басеини, спа центрове, плавателни съдове и др. Благодарение на компонентите и винтовете, изцяло изработени от неръждаема стомана AISI 316L, и на IP65 сертифицираната кутия, в която са монтирани моторът и електрониката, е постигната максимална устойчивост на вода и прах. При модела LUCE WORKS P блокът за управление, включващ цялата електроника, е изнесен в отделна IP65 кутия, която може да бъде монтирана на до 10 м от задвижването.

LUCE WORKS и LUCE WORKS P се предлагат в еднокрил (до 200 кг) и двукрил (до 130+130 кг) вариант. Блокът за управление е оборудван с LED цифров дисплей, импулсно захранване с пълна гама (100 – 240 V 50/60 Hz) и зарядно устройство за акумулатор. Наличието на USB конектор позволява бързо и лесно актуализиране на фърмуера, както и незабавно копиране на работни параметри и логика в нова система.

Новини

SAM – нов компактен 24 Vdc двигател с шарнирно рамо
Новини

SAM е новият 24 Vdc двигател на Beninca с шарнирно рамо за двукрили врати с крила до 2,5 m, монтирани на широки колони.

Задвижващият механизъм и иновативната конструкция позволяват да се достигне разстояние от пантата на крилото до ръба на колоната от цели 28 см – най-голямото към момента на пазара. Изключително компактен, със своята ширина от 17 см, той е подходящ за монтиране на колони с размери 15 см x 15 см, без да изпъква.

Безшумен и бърз, SAM отваря крило на 90° за по-малко от 14 секунди, включително бавния ход.

Новият двигател се характеризира с бърз и лесен монтаж. Вграденият контролен блок е достъпен отгоре и е позициониран върху подвижна опора, която улеснява монтажните операции и предлага бърз достъп до механичните ограничители. Това позволява задвижващият механизъм да бъде монтиран дори наравно със земята.

Блокът за управление на двигателите SAM е оборудван с иновативна система за намаляване на консумацията (ESA+), която гарантира консумация в режим на изчакване под 1 W.

SAM е изключително лесен за свързване и програмиране. Подготвен е за интегриране на системи за домашна автоматизация благодарение на аксесоара X.BE. SAM може да бъде програмиран и управляван дистанционно от инсталатора с помощта на приложението BeUP чрез свързване на интерфейса PRO.UP.

Работно време

Понеделник 09:00 - 17:30 ч.
Вторник 09:00 - 17:30 ч.
Сряда 09:00 - 17:30 ч.
Четвъртък 09:00 - 17:30 ч.
Петък 09:00 - 17:30 ч.
Събота 10:00 - 14:00 ч. само шоурум гр. София
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж