Ай Пи Ен България ООД
Козметично студио Алекс
Козметични салони
alexstudio.informator.bg
Алекс (Лайф А ЕООД)
Медицинска и естетична козметика:
♦ ФОТОЕПИЛАЦИЯ - Най-съвременния метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване.
♦ ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ - Кожата се обработва с енергията на светлината и топлината – LHE. Използва се също за лечение на проблемна кожа – обриви, акне, разширени пори, розацея.
♦ ХИМИЧЕН ПИЛИНГ - В козметично студио „Алекс“ се прилага любимият на всички дерматолози гликолов пилинг, които е повърхностен и щадящ кожата и най-вече с идеален ефект.
♦ МАТРИДЕКС - Мигновено прави устните ви пухкави и коригира контура им, избавя ви от бръчки около устата.
♦ ФОТОТЕРАПИЯ НА АКНЕ - Ефективно почиства възпалителните поражения точно за една трета от времето, което е необходимо за стандартните локални и перорални лечения, за да се постигне същото.
♦ ФОТОТЕРАПИЯ НА ПСОРИАЗИС - LHE действа на принципа на селективната фототермолиза като позволява на лекаря избирателно да третира увредената тъкан, без да докосва здравата околна кожа.
♦ ПРЕМАХВАНЕ НА ПИГМЕНТАЦИЯ И КАПИЛЯРИ - LHE подмладяването на кожата съчетава комбинирана лечебна мощ на светлината и топлинната енергия. Фотозастаряващите дефекти на кожата, като пигментите и съдови увреждания, могат да бъдат лекувани с един бърз, ефективен и неамбулационен процес.
♦ ПРОЦЕДУРИ С УЛТРАЗВУК - Ултразвуковото почистване отстранява комедоните, забавя тяхното формиране и стяга порите. Ултразвуковия пилинг ще освежи тена на лицето, идеално почиства мъртвите клетки от епидермалния слой на кожата и намалява пигментацията. Просветлява кожата и й възвръща младежкият блясък.
♦ МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
♦ ПИЪРСИНГ
Адрес

гр. Пловдив, ул. Дон №21

Телефон
032 - 63 95 10
0888 91 38 38
0896 72 28 02
Интернет страница http://www.studioalex-bg.com
<text><bg>работно време</bg><en>working time</en></text>
9.00 - 21.00
отвори