Свети Димитър - Медицински център

За нас

Медицински център Св. Димитър, София е създаден през 2001 година, като през периода на съществуването му са изградени два медицински центъра в столицата – в центъра и в квартал Бояна.

Първият се намира в непосредствена близост до Институт за спешна помощ Пирогов, като в него работят медицински специалисти в областта на акушер-гинекологията.
Вторият е създаден праз 2010 година и се отличава с действащите в него кабинети на акушер-гинеколог, интернист, ендокринолог, уролог, мамолог, анестезиолог, токсиколог, УНГ, очни болести.
Оборудване в Медицински център Свети Димитър, София
Оборудването в Медицински център Свети Димитър, София е на най-високо ниво. Тук се следват всички новости в областта на акушер-гинекологията и медицината.

Уредите за диагностика са:
2D ехограф
3D ехограф
4D ЕХОГРАФ
Ехограф с цветен доплер
Видеоколпоскоп
Трансректална и трансвагинална ехография
ЕКГ
Фетален монитор
Обслужване на пациентите в МЦ Свети Димитър
Екипът специалисти в МЦ Свети Димитър работи изцяло в полза на пациента. Именно поради тази причина обслужването на пациентите е организирано в затворен цикъл.

Акцентът на дейността е акушерството и гинекологията и всички услуги, свързани с тях – профилактични гинекологични прегледи, женска консултация, 4D ехография и т.н. Една от най-иновативните и често използвани от пациентите услуги на центъра е ранният скрининг – от девета гестационна седмица.

Тук бременните жени могат да се чувстват напълно спокойни, тъй като грижите за очакваното от тях дете са поверени на едни от най-добрите специалисти.

Тук жените могат да бъдат уверени, че прегледите и консултациите са на високо ниво, а последващото лечение – в полза на цялостното здраве на организма им.

Партньори на МЦ Св. Димитър в областта на медицината:
МБАЛ Света София, лаборатория Лора, лаборатория Зинвест - К, лаборатория на IV-та ГБ, лаборатория Геника, д-р Илиев – патолог и др.

Услуги

В МЦ Св. Димитър се предлага пълен набор от манипулации в областта на гинекологията и онко-гинекологичните прегледи.
МЦ Св. Димитър е предимно център за женско здраве. Именно затова един от акцентите в дейността му е бременността.
Мамологията в МЦ Свети Димитър е засегната като основна част от женското здраве. Това е онази част от Акушер-гинекологията, която разглежда като основен проблем здравето на млечните жлези.
Диетология в Медицински център Св. Димитър е застъпена като част от общото здраве на организма и, в частност, този на бъдещите майки.
Медицински център Св. Димитър предлага консултации, диагностика и лечение на болести на обмяната и професионална помощ при нарушена функция на жлезите с вътрешна секреция. Лечение на зависимости - алкохол, наркотици, медикаменти.
В Медицински център Св. Димитър работят специалисти в областта на урологията, които предлагат диагностика и лечение на заболяванията в областта; интернист - токсиколог - за лечение на зависимости - алкохол, наркотици, медикаменти; ендокринолог.

Работно време

Понеделник 08.00 - 18.00 ч.
Вторник 08.00 - 18.00 ч.
Сряда 08.00 - 18.00 ч.
Четвъртък 08.00 - 18.00 ч.
Петък 08.00 - 18.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

Медицински център 1 - платен паркинг;
Медицински център 2 - безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж