Монтажинженеринг АД

За нас

Монтажинженеринг АД е дружество с над 25-годишна история и традиции в монтажното строителство както за промишлеността, така и в сферата на българския бизнес. С времето Монтажинженеринг АД доказа своя професионализъм и коректност и се превърна в предпочитан изпълнител на монтажно строителство.

Производство

През последните години дружеството инвестира значително в автоматизирани производствени процеси, които позволяват изпълнението на различни метални конструкции с най-високо качество.
Монтажинженеринг АД е специализирана в:
- Изграждане на всички видове метални сгради с промишлено предназначение - метални халета, производствени цехове и складове, монтаж на покривни и фасадни панели и облицовки;
- Производство и монтаж на промишлени профилни и листови метални конструкции - опорни стоманени конструкции за оборудване и тръбопроводи; изработка на листови метални конструкции, резервоари, силози, бункери, течки, машини и съоръжения;
- Монтаж на технологично оборудване и инсталации, стоманени тръбопроводи от въглеродна и неръждаема стомана;
- Изграждане на електрически инсталации.

Качество

Монтажинженеринг АД гарантира най-високо качество на изпълняваните услуги, благодарение на непрекъснато усъвършенстване и развитие на внедрените системи за управление съгласно международните стандарти. За нас сертификатите ISO 9001:2015, OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2015 не са декорация на стените, а инструмент за управление на процесите, чрез които да дадем на клиента продукт, отговарящ на неговите изисквания. Качеството на произведените метални конструкции се гарантира от система за производствен контрол съгласно ISO 1090-1 и 1090-2, най-висок клас на изпълнение EXC4, а качеството на заваръчните процеси се регламентира съгласно изискванията на ISO 3834-2. Монтажинженеринг АД е вписано в Регистъра на Камарата на Строителите за изпълнение на обекти Първа категория.

Работно време

Понеделник 08:00 - 18:00 ч.
Вторник 08:00 - 18:00 ч.
Сряда 08:00 - 18:00 ч.
Четвъртък 08:00 - 18:00 ч.
Петък 08:00 - 18:00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод

Наложен платеж