Соларс - 75 ЕООД

За нас

Фирмата ни се занимава с производство и монтаж на AL и PVC дограма от 1997г. в гр. Бургас.
Производствената ни база е оборудвана с висококачествени машини и съоръжения необходими за производството на Вашата първокласна дограма.
Спести от цената а, не качеството е мото на фирмата от нейното създаване.
Над 20 г. съветваме нашите клиенти при поръчка – какви качествени материали и услуги да използват, така както Ние бихме си произвели или сложили лично за себе си.
Нашите клиенти са около 90 % частни лица. Доволни от съпътстващите ни услуги след реализацията на своята идея в срок и на добра цена.
Соларс-75 се ползва с авторитета на лоялен, коректен и надежден партньор във взаимоотношенията с клиентите си както в България така и в чужбина.
Натрупания опит и знания с максималната ангажираност и добрата координация между ръководител и служители Соларс-75 изпълнява поръчки както на територията на цялата страна, така и в рамките на Европейския съюз.
Работим дългосрочно и с няколко инвеститора и строителни фирми с обекти предимно по курорти от Южното Черноморие и в гр. Бургас.
Когато професионализма е практика, то качеството е ежедневие!

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ
Доживотно следгаранционно обслужване на продуктите и услугите.
Ежегодна профилактика на монтираната дограма.
Специални условия за редовни клиенти.
Отстъпки за пенсионери и инвалиди.

НАШАТА МИСИЯ
Ние се стремим да създаваме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти.

Продукти

♦ СТЪКЛОПАКЕТИ
Видове стъклопакети и характеристики:
• Стъклопакет от две прозрачни флоатни стъкла. Преимущество на флоатното стъкло е неговата висока светлопропускливост. Намира приложение при единично остъкляване, стъклопакет, комбинация с всички идове стъкла – за соларен контрол, интериорни решения, повишени шумоизолационни свойства.
• Стъклопакет с нискоемисийно стъкло с меко покритие. Стъклопакет, изработен с едно безцветно стъкло и едно нискоемисийно стъкло с меко покритие е подходящ единствено за северно (североизточно, северозападно) изложение, тъй като не само задържа топлината в помещението и не позволява нейната загуба, но и спечелва енергия чрез слънчевите лъчи, т.е. допринася за осезаемото увеличаване на температурата по повърхността на външното стъкло.
• Стъклопакет с всесезонно стъкло. Производството на всесезонното стъкло се осъществява във вакуумни камери. Металният слой се полага едностранно
• Стъклопакет с обемно оцветено в масата си стъкло. Оцветеното стъкло намалява проникването на топлина в сградите и е съществен елемент за облика на фасадите. Цветовата гама на обемнооцветеното стъкло включва четири основни нюанса: Green (зелено), Bronze (бронзе), Grey (сиво), Azur (синьо).
• Стъклопакет с орнаментно стъкло: кризет, орнамент Д2, химичен мат, атлантик.
• Стъклопакет със слънцезащитно стъкло: STOPSOL е силно устойчиво на надраскване и зацапване. Рефлексното остъкляване допринася за повишено уединение и оптимален визуален комфорт.
• Безопасно остъкляване: приложение при покривни конструкции, при повишени изисквания за безопасност – стъклопакет със закалено стъкло. Защитното стъкло издържа на многобройни удари и е много добра защита срещу проникване.
• Шумоизолационно остъкляване: при покривни конструкции и повишени шумоизолационни качества – стъклопакет с ламинирано стъкло (триплекс). Ламинирано триплекс стъкло осигурява защита от ултравиолетови лъчи, предотвратява загубата на топлина и подобрява звукоизолацията, така че стъклото често се използва в вътрешни помещения.

♦ ПРОФИЛИ ОТ PROFILINK.
PROFILINK е водещ производител на PVC профили за прозорци и врати, като всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество. ПВЦ системите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

ПВЦ системи:
- PREMIUM, PREMIUM, PREMIUM+, PREMIUM Z, CLASIC
* Плъзгаща ПВЦ система
Имаме удоволствието да ВИ предложим новата ПЛЪЗГАЩА ПВЦ система на ПРОФИЛИНК, която се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Тя предлага нови възможности относно полезната площ в помещението. Особено подходяща е за тераси, при които всеки сантиметър от площта им е важна.
Дизайнът на профилите следва пазарните тенденции, а също и вече наложените заоблени контури на системите Premium, Lux и Classic.
Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд отговарят на най-високите изисквания.
Системата позволява използването на стъклопакет с дебелина 24мм.
Стандартно заложените елементи на обкова предлагат заключване и противовзломна защита. Също така подлежат и на регулиране.
Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

♦ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОФИЛИ
REINER plast:
• Немски профилни системи
Днес марката РЕЙНЪР е символ на високо качество и се нарежда сред най-уважаваните германски марки на ПВЦ профили за прозорци и врати. Прецизната точност и автоматичното смесване на компонентите, които са включени в състава на профилите допринася за най – високо качество на продуктите с марка РЕЙНЪР.
Профилът с марка Рейнър е иновативна конструкция от седем-камерна каса с монтажна дълбочина от 82mm и осем-камерното крило с ширина от 93мм предлагат отлична топло-изолация и оптимална енергийна ефективност. Коефициента на топло-преминаване на системата е изключително добър – Uf= 1.0 W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw= 0.75 W/m2K. За сравнение – една стандарта 70мм система с подходящ стъклопакет, достига коефициент на топло-преминаване до Uw= 1.25 W/m2K.
• Профилите с марка РЕЙНЪР се изработват под строг контрол и гарантират с най- високо качество.
(Цветовата гама е над 15 декора.)
• Стъклопакет - Системата позволява използване на стъклопакет с дебелина до 52мм, което допринася за отлични шумо и топлоизолационни свойства.
• Уплътнение - Средното уплътнение на касата увеличава топлоизолацията, допълнително намалява шума, преминаващ през прозореца и осигурява надеждна защита, дори и в екстремни метеорологичните условия с проливен дъжд и буря.
• Сигурност - Тази система, в комбинация с ПРОТИВОВЗЛОМЕН ОБКОВ, позволява достигането на най – високо ниво на сигурност, което гарантира вашето спокойствие по отношение на кражба с взлом.
• Изолация - Перфектната топлоизолация на PVC дограмата REINER се изразява в значително намаляване на разходите за отопление през зимата и климатизация през летните горещи вълни. Замяната на старите прозорци ще доведе топлинните загуби да се намали с 20 – 30%.

♦ АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛНИ СИСТЕМИ
Системите за алуминиева дограма задоволяват съвременните европейски изисквания за високо качество и отлични структурни характеристики на профилите, и едновременно с това предлагат сигурна защита против взлом. Профилите са CE сертифицирани и при производството им се прилага FPC процедура за контрол на качеството.
Видове алуминиеви системи:
• Алуминиева дограма без прекъснат термо-мост (т.нар. студен профил)
• Алуминиева дограма с прекъснат термо-мост (термо)
• Плъзгаща алуминиева система
• Сгъваема система (хармоника)

Услуги, поддръжка

♦ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ИЗРАБОТКАТА
С индивидуалният си подход към всеки клиент предоставяме възможност лесно да си изберат висококачествени продукти и услуги, предлагани от Нас на оптимално добра цена.
Ние предлагаме високи гаранционни периоди за всички предлагани продукти и услуги. Гаранция от 40 години за PVC профила, 5 години на аксесоари и 5 години на стъклопакетите.

♦ ОСНОВНИ ОБЛАСТИ НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ:
- Професионални ремонтно-довършителни работи след поставяне на дограмата.
- Алуминиева и PVC дограма с немски и български профили.
- Алуминиеви парапети.
- Витрини от 10мм стъкло.
- Автоматични врати.
- Щори – външни и вътрешни.
- Охранителни ролетки.
- Окачени фасади и бонд.
- Покриване на мансарди.
- Подвижни тенти и перголи.
- Поставяне на комарници.
- Метални решетки и огради.
- Сервиз на вече монтирана дограма.
- Професионални ремонтно-довършителни работи след поставяне на дограмата.
професионален монтаж на дограма.

Фирмата ни се е специализирала и в монтаж на:
- Външни метални врати
- MDF врати
- Сайдинг
- PVC ламперии
- Демонтаж на старо остъкляване (винкел, стъкло)
- Демонтаж на стара дървена дограма
- Измазване (обръщане) на ПВЦ дограма
- Къртене
- Зидане с Итонг – тераси, врати, коминки и др.
- Замазки
- Мазилки (изравнителни, декоративни)
- Монтаж на топлоизолация – под, стени, тавани
- Шпакловка
- Боядисване
- Поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес, камък
- В и К услуги
- Ел. услуги
- Поставяне на ламинат
- Поставяне на гипс картон

♦ ПОДДРЪЖКА И ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС
Професионална поддръжка на вашата дограма от нашите професионалисти.
• Дървена дограма – предимства
- Няма профил с по-нисък коефициент на топлопреминаване от дървения трислоен, но въпреки това дървената дограма диша и през нея се осъществява естествена вентилация на помещенията;
- Съвременните трислойни дървени профили не излъчват вредни вещества.
• Дървена дограма – недостатъци
- Въпреки съвременните грундове и лакове, които се използват, след 5-10 години експлоатация, се налага допълнителна обработка на външната част на дървената дограма;
- Висока цена, недостъпна за по-голяма част от клиентите.
В заключение бихме искали да споделим с Вас една порочна практика – фирмите за ПВЦ и AL дограма наблягат на предимствата на ПВЦ и AL профили и на недостатъците на дървената дограма, а фирмите, които изработват само дървена дограма – съответно – пренебрегват предимствата на ПВЦ профилите.
• ПВЦ – предимства
- ПВЦ /поливинилхлоридът / има по-нисък коефициент на топлопреминаване от алуминия;
- Дограмата от ПВЦ профили изисква минимална поддръжка – само периодично смазване и регулиране на обкова и;
- Обковите за ПВЦ дограмите са по-разнообразни и ценово по-достъпни;
- По-трудно се образува конденз по стените на ПВЦ профилите.
• ПВЦ – недостатъци
- Поради органичният си състав, ПВЦ профилите с течение на времето /след 20-30 години/ започват да стареят, като променят външния си вид /пожълтяват/, а отделят и канцерогенни газове.
- Повишена чувствителност при големи температурни амплитуди, което може да доведе до изкривяване на профили от по-ниски класове и при неправилно подбрана дебелина на металната армировка.
ПВЦ профилите са се наложили в последните години, тъй като обединяват положителните страни на дървените и алуминиевите, като същевременно не притежават техните отрицателни качества.
Основен параметър на всяка дограма е коефициента на топлопреминаване U. Стойността му зависи от коефициентите на топлопреминаване на профила (Uf) и на стъклопакета (Ug). Този кофициент е най-важният при избора на дограма. Колкото е по-ниска стойността му, толкова по-добри са топлоизолационните характеристики на съответната дограма. Прието е за енергоефективна дограма да се смята тази, която е с коефициент по-нисък от 1,30.
При ПВЦ профилите съществуват така наречените рециклати. Това са профили, които са получени чрез преработка на употребявани или излезли като технически брак ПВЦ профили.
При рециклатите, които са получени от претопяването на употребявани профили или от друга отпадъчна пластмаса, крайният продукт е с по-лош коефициент на топлопредаване и старее по-бързо.
Не така стои въпроса с рециклати от технически брак, но никой не знае при процеса на рециклиране какво е смесвано и поради тази причина е добре да се информирате дали дограмата, която поръчвате е изработена от нерециклирани профили или е рециклат.

Видео

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж