СМТЛ - Тео Дент ООД

За нас

Зъботехническа лаборатория Тео Дент изработва специализирани стоматологични констукции и апарати, предназначени за ортопедично, терапевтично и естетично възстановяване.
Лабораторията е основана през 1996 година в град Пловдив и от тогава си партнира със стоматологични практики в града, страната и извън нея.
В Тео Дент за Вас се грижат специалисти с необходимите знания, опит и модернизирано оборудване. Високото качество и прецизност са на първо място в нашата работа.
Спряли сме се на водещи фирми в зъботехниката като: BREDENT, RENFERT, IVOCLAR VIVADENT, COMET и други. В лабораторията се изработва както металокерамика, така и безметални конструкции от цирконии и прескерамика. Керамиката е на фирма IVOCLAR - ЛИХТЕНЩАЙН, ips.inline и ips.e.max ceram, което гарантира най-високо качество на нашите продукти.

Услуги

♦ Мостови конструкции тип бленд
♦ Керамични корони и мостове
♦ Протези тип Айфлекс
♦ Обикновени плакови протези
♦ Инлеи и щифтови пънчета
♦ Временни пластмасови конструкции
♦ Ортодонтски апарати

Дейност

Високоестетични протези с тотална липса на остатъчен мономер. Хипоалергични и перфектни за случаите върху импланти. Идеален материал за естетично покритие върху скелетирани и ФРЕЗ протези. Уникално пресъздаване на червената естетика.

Адрес за кореспонденция

Работно време

Понеделник 9.00 - 18.00 ч.
Вторник 9.00 - 18.00 ч.
Сряда 9.00 - 18.00 ч.
Четвъртък 9.00 - 18.00 ч.
Петък 9.00 - 18.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод

Наложен платеж