Mclinic – клиника за жената

За нас

♦ Мclinic е лечебно заведение с основна дейност акушерство и гинекология.
Ние предлагаме пълен набор от прегледи, консултации и манипулации, свързани с женското здраве, като в същото време ви спестяваме дискомфорта от постъпване и престой в болница.

♦ Еднодневна хирургия – бързо, комфортно, дискретно, с незабавно връщане в офиса.
При нас има възможност за модерна, много точна и сигурна миниинвазивна диагностика, ендоскопско и хирургично лечение с престой от един до няколко часа. При някои хирургични манипулации дори не се изисква пълна упойка. Рискът от усложнения при пациентите е сведен до минимум, завръщането към обичайните ежедневни дейности – незабавно.

♦ Златен стандарт в гинекологията:
Безброй са примерите, при които се отстранява целият орган, вместо да се премахне само причината за оплакванията. Ние сме едни от малкото в България, които извършват:

- ОФИС ХИСТЕРОСКОПИЯ
- ХИСТЕРОРЕЗЕКЦИЯ
- LLETZ /LEEP/ БИОПСИЯ
С тези еднодневни хирургични интервенции ние Ви спестяваме мириса на болничния престой, осигуряваме ви дискретност, бързо възстановяване и връщане към обичайния начин на живот възможно най-бързо.

♦ Разполагаме с два консултативни кабинета, манипулационна, операционна зала и стационар, оборудвани с най-модерна техника
Постарали сме се да осигурим възможно най-добрата техника, която е на световния пазар, за да гарантираме максимална безопасност за Вас, нашите пациентки. Апаратите за миниинвазивна хирургия са на един от световните лидери, немската фирма Щорц. Използваме биполярен ток, което е много по-безопасно за пациента, тъй като не преминава през тялото. Операционната зала е оборудвана с реанимационна апаратура и централно подаване на кислород. В стационара - стаята за следоперативно наблюдение - също има изводи за централно подаване на кислород при нужда, сигнални бутони за връзка с персонала и удобни легла, които може да управлявате сами, както ви е удобно.


♦ Договор с болнични заведения за извършване на по-големи операции
Операциите, които извършваме в нашия медицински център, са позволените от медицинския стандарт в нашата държава в център от доболничен тип, какъвто е нашият. При диагностициране на състояние, което изисква по-голяма и по-сложна оперативна интервенция, ние ще я извършим, като Ви приведем в болнично заведение, с което имаме сключен договор.

♦ Водене на раждане.
В клиниката ни не се практикува водене на раждане, тъй като няма неонатологично отделение, а и се изисква по-голям обем от дейности, персонал и апаратура. По тази причина имамe сключени договори с болници, където обгрижваме нашите бременни и родилки. Някои болници разполагат със специална вана за раждане във вода и Вие може да се възползвате от нашия добър опит във водното раждане. Все по-често бременните търсят помощта на т.нар. дули-жени, които помагат на бъдещата майка да се успокои и отпусне в родилния процес. Нашите лекари са в добър екип с дулите.

♦ Спокойствие, дружелюбно отношение и грижа
Стремим се да Ви осигурим не само компетентно и квалифицирано лечение, но също спокойствие и приятна атмосфера. Лекарите и акушерките периодично контролират състоянието на пациентите, съобразявайки се с техните нужди и желания. Подробно ще Ви обясним процедурата, рисковете, свързани с нея, целта, очаквания резултат, както и съвети за следоперативния период.

♦ Изрядност в документацията
В нашия център се издават медицински документи за всичките видове дейност, която извършваме /резултати от изследвания, епикриза/, болничен лист с лекарска комисия и еднолично. Работим със здравните фондове ОЗОФ Доверие и Уника България като издаваме всички необходими документи.

♦ Медицинската ни практика е по европейски стандарт на цени, съобразени с българските възможности

Специалисти

♦ Отлични специалисти
Кои сме ние?
- д-р Жанна Колева – създател и управител на лечебното заведение, акушер гинеколог
- д-р Марта Дончева – съсобственик на Mclinic, акушер гинеколог, специалист по офис хистероскопия, хистерорезекция, LLETZ/LEEP биопсия
- д-р Спаска Григорова - специалист по вътрешни болести и кардиология
- д-р Антоанета Войнова - специалист по анестезиология и реанимация.

- д-р Стефан Димитров - специалист по ендокринология и болести на обмяната
-д-р Младен Младенов - специалист мамолог

Ние дълги години сме работили в болници. И до днес там допълваме опита си, разширяваме и усъвършенстваме дейността и познанията си. Някои манипулации не се нуждаят от дълъг болничен престой и ние Ви предлагаме да бъдат извършени при нас в удобно за Вас време /включително в почивните дни/, в приятна и по-спокойна обстановка, при пълна дискретност
Ние сме екип, но сме и добри приятели и това се усеща от нашите пациенти.

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник 8.00 - 19.30 ч.
Вторник 8.00 - 19.30 ч.
Сряда 8.00 - 19.30 ч.
Четвъртък 8.00 - 19.30 ч.
Петък 8.00 - 19.30 ч.
Събота
Неделя

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод