Дилор ЕООД

За нас

Фирма Дилор е директен вносител на автоаксесоари с европейските и световни стандарти за качество, от проспериращи и водещи компании от цял свят.
Фирма Дилор е производител на богата гама от автокозметика и автопринадлежности.
Днес тя е сред лидерите на българския пазар за внос на автоаксесоари, и е единствен производител в България за автокозметика. Нашата мисия е стремежът да сме винаги подготвени и да задоволим нуждите на нашите клиенти.

Принципи в работата

• Коректност – В резултат на изграденото име сме в сътрудничество с редица световно известни фирми-производители на автоксесоари.
• Качество – всеки един артикул, който предлагаме, е с високо качество, което гарантира дълъг живот на Вашия автомобил. Доказателство за това са лицензите и сертификатите за качество на продукт и технология, отговаряща на съвременните европейски и световни стандарти.

Продукти

♦ Продукти внос – авточасти, аларми, автокрушки, аксесоари, антени, автобушони, ароматизатори, ветробрани, багажници, гуми, гърнета /накрайници, заключващи механизми, кабели за подаване на ток, калобрани, калъф волани, клаксони, клеми за акумулатори, крикове, лампи, ластици за багаж, огледала, прахосмукачки, сенници/ щори, скоби, спойлери, стелки, стъклочистачки, топки за скоростен лост, трети стоп, триъгълници, халогенни фарове и други.

♦ Наши продукти:
Ароматизатори
Греси
– молибденови
– графитени
– литиеви
– медни
Добавки
– добавки за масло
– промивки за двигатели
Силикони
Спрейове
Пасти

Работно време

Понеделник 8.30 – 17.00 ч.
Вторник 8.30 – 17.00 ч.
Сряда 8.30 – 17.00 ч.
Четвъртък 8.30 – 17.00 ч.
Петък 8.30 – 17.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод