1001 плочки
ПОЛИКОНТ - софтуер за фирмено управление
Софтуер
polikont.informator.bg
Поликонт (С + С Аутоматион ООД)
Фирма С+С Аутоматион ООД е технологична компания и от 1994 г. разработва, внедрява, поддържа и усъвършенства интегрираната софтуерна система ПОЛИКОНТ.
ПОЛИКОНТ е съвременен модел зa eфективно управление и планиране на материалните, финансовите и човешките ресурси в организацията.
С ПОЛИКОНТ развивате и оптимизирате всички процеси и ресурси във Вашата организация.
Софтуерната система е с богата функционалност и може да бъде персонализирана, за да покрие максимално потребностите и спецификите на всяка организация.
През 2021г. разработихме новата функционалност модул ПЕРСОНАЛ - уеб приложение, предназначено за използване от служителите в организацията. Предоставя възможност онлайн да се заявяват отпуски и изготвяне на служебни бележки, да се разглежда определена лична информация, всеки служител да разглежда и отпечатва своите графици и фишове, да подава документи към работодателя и още интересни функционалности.
ПОЛИКОНТ гарантира сигурността и защитата на данните и прецизното дефиниране на правата за достъп от всеки потребител. Системата предоставя на своите клиенти подробна и систематизирана информация за анализ, която подпомага вземането на адекватни решения на всички управленски нива.
ПОЛИКОНТ отговаря на спецификата на българското законодателство и се актуализира своевременно в съответствие с неговите промени.
С+С Аутоматион ООД осигурява успешно внедряване, обучение и абонаментно поддържане на софтуерната система ПОЛИКОНТ. Предлагаме гама от аутсорсинг услуги, които се извършват с
помощта на системата ПОЛИКОНТ:

- Финансово – счетоводна отчетност;
- Управление на човешките ресурси и изчисляване на възнагражденията;
- Дистанционна системна администрация;
- Хостинг на клиентска база от данни.
Адрес

гр. София, бул. България 81А, ет. 2, кв. Манастирски ливади

Телефон
0884 35 07 70
0887 54 15 17
0888 88 20 23
E-mail polikont@polikont.bg
Интернет страница http://www.polikont.bg
отвори