СМТЛ - Павел Войников ЕООД

За нас

СМТЛ - Павел Войников изработва специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати, свързани със стоматологичното ортопедично лечение, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика.
Изработване на металокерамика, циркониеви корони и всички видове подвижно и неподвижно протезиране. Еластични протези Vertex.

Услуги

В лабораторията се изработват металокерамични и циркониеви корони, както и всички видове подвижно и неподвижно протезиране. Зъботехническата лабораторна технология е изкуството и науката за изработка на устройства за коригиране и заместители на естествените зъби. Зъбните лаборанти работят в тясно сътрудничество със зъболекари, които планират лечението и места за възстановяване или коригиране на устройството в устата на пациента. Професията на зъбните лаборанти е изкуство, защото всяко зъбно възстановяването е уникално и трябва да симулира функцията на естествените зъби на пациента. Зъботехниците използват различни високотехнологични материали, като керамика, пластмаси и метални сплави за фиксирани възстановявания - коронки и мостове. СМТЛ - Павел Войников работи с най-съвременна техника и материали на водещи производители, като Heraeus Kulzer, Degudent, Ivoclar, GC и други. Гаранция за високото качеството на зъбните конструкции е дългогодишният опит и повишаване квалификацията на зъботехниците работещи в лабораторията.
СМТЛ - Павел Войников се стреми в своята работа да постига висока естетика, точност и коректност, подхождайки индивидуално към всеки клиничен случай.

Адрес за кореспонденция

Работно време

Понеделник 09.00 - 19.00 ч.
Вторник 09.00 - 19.00 ч.
Сряда 09.00 - 19.00 ч.
Четвъртък 09.00 - 19.00 ч.
Петък 09.00 - 19.00 ч.
Събота 09.00 - 19.00 ч.
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод