Моторни масла Стара Загора

За нас

Фирма Жасмин-К ЕООД е основана през 2000 година с идеята да предлага висококачествени продукти за автомобили. Първоначално започва дейността си като официален търговски представител и дистрибутор на моторни масла и продукти с марката Lukoil. Натрупването на солиден опит в предлагане на висококачествени продукти и услуги, доведе до избора на нашата фирма за официален търговски представител и дистрибутор на автомобилни масла Valvoline, Cyclon и Eni за регион Стара Загора.
Благодарение на натрупаният опит и наложил се професионализъм, Жасмин-К ЕООД се утвърди като един от лидерите на пазара на моторни масла, добавки и технически течности в регион Стара Загорa.

Предлагаме голямо разнообразие от висококачествени продукти на едро и дребно, пакетирани, както и наливни за частни лица, сервизи, търговци и др

Стремим се постоянно да подобряваме качеството на клиентското обслужване и да предоставяме професионална консултация и грижа за нашите клиенти. Това от своя страна е Вашата гаранция за перфектно обслужване и правилен избор за автомобила Ви!

ЗАЩО ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ НАС?
Защото се стремим винаги да предлагаме конкурентни продукти и цени на все по-нарастващият и агресивен пазар. Въпреки големият брой некоректни търговци и такива, предлагащи продукти с подозрително ниски цени както и качество, в Жасмин-К ЕООД държим преди всичко на качеството и удовлетвореността на клиента.

Затова нашите продукти не са, а и няма да бъдат на най-ниските възможни цени на пазара, но произхода и качеството е гарантирано. Като официален търговски представител, на нас е гласувано доверие, че сме едни от най-добрите в областта си и предлагаме само висококачествени продукти и услуги.

Така Вие получавате гаранция, че избирате най-доброто за автомобила си!

Продукти

Фирма Жасмин-К ЕООД разполага на склад с богата гама моторни, трансмисионни и хидравлични масла, автомобилни добавки, греси, антифризи и други технически течности от реномирани световни производители. В нашият магазин може да намерите продукти на някои от най-реномираните марки в бранша: Valvoline, Cyclon, Eni, Mobil, Total, Elf, Eneos, Castrol, Bardahl, Motul и др.

Като официален представител на марките Valvoline, Cyclon и Eni, изискванията към нас от страна на официалните вносители са изключително високи. Всички продукти в нашият магазин са с гарантирано качество, доказан произход и конкурентни цени.

За да покрием високите изисквания към нас, за разлика от много други търговци, всеки артикул в нашият магазин се поддържа в складова наличност. Нашата цел е да гарантираме високо качество, бърза доставка и експресно обслужване на нашите клиенти.

Стремим се винаги да разполагаме с най-добрите и нови продукти на пазара, поради което постоянно разширяваме своят асортимент. Поради големият набор от продукти, с които разполагаме, в новооткритият ни онлайн магазин все още не присъства целият ни наличен асортимент. Ако не намирате продуктът, който търсите, не се притеснявайте да се свържете с нас за повече информация.

НОВО!

Почистване на двигатели и горивна система с последно поколение почистваща машина CARBON ZAPP:

- 70% намаление на емисиите
– Премахване на въглеродните натрупвания в горивната камера
– Премахване на въглеродните натрупвания във входящият колектор
– Премахване на въглеродните натрупвания в катализатор & DPF
– Възвръща мощността на двигателя
– Намалява разхода на гориво
– Почиства горивната система

Маслото на двигателя е една от основните експлоатационни течности в механичните превозни средства. Неговата задача е намаляване на триенето, охлаждане на елементите на двигателя, защита от корозия, уплътняване на подвижните елементи на двигателя и премахване на вредните замърсяване.
Колко често се сменя маслото?
Много шофьори си задават въпроса кога трябва да се сменя то. По-опитните шофьори сигурно ще отговорят веднага на всеки 5 000 - 10 000 км или веднъж годишно, на всеки 20 000 km или два пъти годишно. Къде е истината?
За да се отговори на този въпрос, е необходимо да обърнем внимание на няколко други, не без значение обстоятелства:
Дали използваме интензивно колата си?
Дали най-често изминаваме кратки разстояния (до 10 км), напр.?
Дали караме предимно в града, или по-често това става по черни пътища?
Дали колата ни прекарва дълго време без движение?
Ако сме отговорили утвърдително на поне три от въпросите, то препоръчителния период за експлоатация на маслото трябва да се съкрати на 10 000 – 15 000 км, за да имаме сигурност, че двигателната уредба е правилно смазана и не я грози износване.
Пробег имат и спирачната течност и антифриза.
Уред в „Жасмин-К“ ще покаже дали са годни или не, а тестът е безплатен за клиентите на автокомплекса.
Разполагаме с най-модерна машина за смяна на масло на автоматични скоростни кутии.
Предлагаме и следните услуги:
– Смяна на масло и маслен филтър
– Машинна смяна на масло и филтър на автоматична скоростна кутия
– Смяна на масло на ръчна скоростна кутия
– Смяна на масло на диференциали и раздатки
– Машинна смяна на спирачна течност
– Смяна на предни/задни спирачни накладки
– Смяна на предни/задни спирачни дискове
– Смяна на горивен филтър
– Смяна на въздушен филтър
– Смяна на филтър купе
– Нулиране на сервизни интервали

Промоциите, предвиждани за нашите клиенти, следете на сайта ни - www.automasla.bg

Работно време

Понеделник 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Вторник 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Сряда 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Четвъртък 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Петък 08.00 - 18.00 ч. (онлайн поръчки до 16.00 ч.)
Събота 08.00 - 14.00 ч. (онлайн поръчки се обработват на следващият работен ден)
Неделя почивен ден

Опции за плащане