Филикс - М ЕООД
Кухнята на Рая
Ресторанти
Кухнята на Рая (Максимум - Кетъринг ООД)
Кухнята на Рая е изискан ресторант и кетъринг компания, която предлага уникално гурме изживяване, съчетано с внимателно обслужване и внимание към детайла. Повече от 10 год Ресторант Кухнята на Рая Ви изненадва с авторка кухня, вкусни мезета и селектирано българско вино. Ресторантът е разположен в центъра на града, с лесен достъп и приветлива обстановка.
Мотото на "Кухнята на Рая" е "Рай за сетивата", което отразява предлаганата богатата палитра от вкусове, аромати и текстури. Готвачите на ресторанта са изкусни професионалисти, които се стремят да изненадват и впечатляват своите гости със сезонни и творчески ястия, приготвени от пресни и качествени продукти.
Освен ресторант, Кухнята на Рая предоставя и кетъринг услуги за различни събития - от сватби и фирмени партита до частни мероприятия. Кетъринг екипът съчетава професионализъм и креативност, за да създаде уникално меню и атмосфера, които да отговарят на темата и предпочитанията на клиентите.
Кухнята на Рая предлага уникална възможност за тези, които желаят да се потопят в магията на вкусовете и да преживеят великолепно гурме изживяване, а също така и за организаторите на събития, които търсят професионален кетъринг, съчетан със сърдечност и иновации.
Адрес

гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо №34

Телефон
0877 88 39 00
0878 16 17 27
0887 44 73 89
E-mail kitchen.raya@gmail.com
Интернет страница http://www.raia.bg
facebооk страница
<text><bg>работно време</bg><en>working time</en></text>
10:00 - 24:00 ч.
отвори