Офсетов и дигитален печат- Пловдив - Модерна печатница
Модерна Печатница ЕООД
modernaprint.informator.bg

Офсетов и дигитален печат- Пловдив - Модерна печатница

посещения: 5957
виж още фирми от Печатници
Към informator

За нас

В далечната 1910г. моят прадядо Костадин Цветков регистрира в Пловдив Модерна Печатница. Голяма част от оборудването е лично дарение от бившия му работодател Христо Г. Данов в знак на благодарност за 20-годишния трудов стаж на най-добрия си майстор. През годините Модерна Печатница следва възходите и паденията на историческата епоха. В началото на 40-те години на XX век голяма част от дановата печатница се премества в София и Модерна Печатница става една от най-проспериращите печатни бази в Пловдив. В нея работят над 20 души.
На 17 октомври 1947г. Модерна Печатница е национализирана. Всички активи - машини, шрифтове, оборудване и финансови средства на стойност 4 500 000 лева са прехвърлени в новообразуваното предприятие ОСП Народна Печатница.

През декември 2010 г в духа на семейните ни традиции възстанових Модерна печатница с оборудване от HEIDELBERG - четирицветна дигитално-офсетова преса QMDI 46-4.
Сега в основата на Модерна Печатница стои дългогодишният ми опит в областите дизайн, реклама, издателска дейност, дигитален печат.
Модерна Печатница многократно е доказвала на своите клиенти, че съотношението на качество, срок за изработка и цена е нейното предимство.
Димчо Чолаков

Офсетов и дигитален печат

♦ ОФСЕТОВ ПЕЧАТ
Пресите на HEIDELBERG® от серията QUICKMASTER™ DI 46-4 са напълно автоматизирани 4-цветни, листови, дигитални печатни машини. Те експонират всичките 4 печатни плаки едновременно в самата преса - DI технология. Автоматичната смяна на плаките във формните цилиндри гарантира кратко време за подготовка: по-малко то 10 минути.
Схема на цветните секции и ход на хартията
Сателитната конструкция с 4-кратен размер на натисковия цилиндър позволява печат без предаване на листа от грайфер на грайфер, което гарантира пасера. Авангардната технология на QUICKMASTER™ DI 46-4 определя основните предимства пред стандартните офсетови преси:
• изключително късо време за подготовка
• висока технологична надеждност
• оптимална и стабилна цветна плътност
• технология без химични процеси
• НАЙ-ДОБРА ЦЕНА за 4-цветен печат за тиражи от 100 до 35000 копия

♦ ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ
Xеrox DocuColor 5000 е с възможности за изготвяне на разнообразна полиграфическа продукция като флаери, брошури, плакати, каталози, картички, стикери, етикети и други пълноцветни рекламни материали.
• DC 5000 печата от 720 до 1500 пълноцветни копия в час, на хартия от 60 до 300 г/кв.м.
• Системата има възможности за автоматично двустранно отпечатване на хартията до 250г/кв.м.
• Печатаемо поле - 480х305мм, в което има възможности да се разположат голям брой изделия на тиражен лист.
• Разделителната способност при отпечатване е 2400х2400 dpi, което осигурява по-точно възпроизвеждане на дребни детайли на изображението като текст с дребен шрифт или векторни елементи.
• Нови алгоритми за растеризиране, включително и стохастично растеризиране, което осигурява по-качествено възпроизвеждане на полутонове.
• Нови технологии за регистрация /компенсиране на изкривяванията на изображения, чрез които съвпаденията върху предната и задната страна на отпечатвания лист се осигуряват с точност ±0,5мм.
• Еднаквост на копията от първото до последното, без макулатура и брак, без изискване за минимум количество.
• Възможност за по-безпроблемно ламиниране, благодарение на новите специални тонери.
• Възможност за печат на релефни хартии и картони от 60 до 300 г/кв.м.
• Възможност за още по-фина настройка на цветовете в последния момент и по-голяма точност при работата с цветове благодарение на разширените функции на RIP-а.

Изисквания

Уважаеми колеги,
Изпращайте ни CMYK файлове, експортирани към PDF 1.4, като шрифтовете да са конвертирани в криви. Лицето и гърба на изделието записвайте като отделни файлове, например Face.pdf и Back.pdf. Важни елементи като лога и текстове да бъдат отдалечени от ножа на 3 мм. При рязане на живо отпускайте по 2 мм раздуване извън линията на ножа.
Основни текстове в черно под 20 pt. или с тънки греди, както и бар-кодове, да бъдат само в К.
Моля, записвайте в поръчката обрязания размер на изделието.
Максимален размер на изображението с раздуването за живо обрязване е 325х440 мм.
За подробности и информация можете да се свържете с нас на:
e-mail: d.cholakof@abv.bg
GSM: 0898 504 353

Адрес за кореспонденция

Работно време

Понеделник 8.00 - 16.30 ч.
Вторник 8.00 - 16.30 ч.
Сряда 8.00 - 16.30 ч.
Четвъртък 8.00 - 16.30 ч.
Петък 8.00 - 16.30 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой

Банков превод