Кредитен консултант - Маринела Стаменова
Домове за стари хора Феде ин Мария
Домове за възрастни хора
fedeinmaria.informator.bg
Феде ин Мария
♦ Феде ин Мария 1 се намира в тих район в едноетажна сграда с двор. Разполага с 32 легла, санитарни възли и общи помещения за отдих и развлечение. Храненето се извършва 5 пъти на ден. Предлага се 24-часово медико-социално обслужване.
♦ Феде ин Мария 2 е нова база, открита през месец август 2012г. Домът за стари хора разполага с луксозно обзаведени стаи с 1, 2 и 3 легла. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, мини бар, интернет и климатична система. На разположение са музикален салон, трапезария и кът за отдих с мека мебел.
♦ Дом за възрастни хора Доверие се намира на удобно и комуникативно място в района на гр. Пловдив (в с. Ягодово с постоянен градски автобус №22). Местността е тиха и спокойна, далеч от суматохата. Чрез основните си функции, домът подобрява общото състояние и качеството на живот на страдащия човек, осигурява спокойствие и комфорт, спестява време и неприсъщи ангажименти. На разположение е висококвалифициран персонал, както и 24-часова грижа при нужда.
Адрес

гр. Пловдив, ул. Проглед №2, Феде ин Мария 1
с. Ягодово, 4113, Дом Доверие

Телефон
отвори