Еврозоовет - зоомагазини и амбулатория
Еврозоовет ООД
eurozoovet.informator.bg

Еврозоовет - зоомагазини и амбулатория

посещения: 12024
виж още фирми от Зоомагазини
Към informator

За нас

Еврозоовет предлага пълна гама стоки и услуги за домашни любимци. Еврозоовет ООД разполага с отлично заредени зоомагазини, ветеринарна амбулатория, лаборатория за изследване на домашни любимци, хотел за кучета и котки и ветеринарна клиника.
За тези няколко години от създаването си, ЗооВетеринарен център Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наша грижа. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване.

Зоо комплекс Еврозоовет разполага със зоомагазин, ветеринарна амбулатория, грууминг студио. Зооцентър, в който ще получите всичко необходимо за домашните любимци.
♦ зоомагазин - богат избор от храни, добавки, аксесоари и козметични продукти за домашни любимци в магазинната си част;
♦ ветеринарна амбулатория - прегледи, ваксинации, консултации и лечение във ветеринарния кабинет;
♦ грууминг студио - подстригване, къпане, изсушаване, прически и други глезотийки в своя фризьорски салон за домашни любимци;
За тези няколко години зооветеринарен център Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наш приоритет и грижа. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване в Зоо Комплекс Еврозоовет.

Благодарение на своите настоящи и бъдещи Клиенти Zoo център Еврозоовет ще продължава да се развива в тази посока, за да бъде винаги в услуга на Вас!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте през всички тези години! Заповядайте при нас!

Услуги

♦ Богат избор на храни и аксесоари за кучета, котки, папагали, канари, зайци, хамстери и морски свинчета от висок, среден и икономичен клас за Вас
♦ Ветеринарни медицински услуги
♦ Здравна консултация
♦ Подстригване и прически на кучета и котки
♦ Къпане на кучета и котки

Акваристика

В Зооветеринарен център Еврозоовет имаме кът Акваристика, където можете да намерите всичко необходимо за отглеждане на рибки. Предлагаме храни и добавки за декоративни рибки, а и храна за езерни риби.

В Еврозоовет разполагаме с оборудвани аквариуми, помпи, нагреватели и лампи за тях, както и препарати за лечение на водни растения и избистряне на водата.

Представители сме на качествени продукти на марките Tropikal, Tetra, Shark, Resun, Aqua El, Hopar, Atec, Kenis и други. Разполагаме с богат асортимент от продуктите и ги предлагаме както на едро, така и на дребно - на добри цени!