Декор ООД
Архитектурно бюро Атика СД
Проектанти
atika.informator.bg
Атика СД
Проектиране на жилищни, обществени и производствени сгради и интериори.
Адрес

гр. Пловдив, ул. Георги Комитата №14, ет.6

Телефон
032 - 64 24 20
0887 70 50 12
0887 70 37 12
E-mail atika_pl@yahoo.com
отвори