Киряков Архитекти - Стара Загора
Архитект Киряков ЕООД
arhkiryakov.informator.bg

Киряков Архитекти - Стара Загора

посещения: 11535
виж още фирми от Архитекти
Към informator

За нас

Арх. Петър Киряков е завършил ВИАС – София през 1980 г. Има специализация в Школата за високо архитектурно майсторство към САБ София. Председател е на съвета на Регионалната колегия на Камарата на архитектите в България (КАБ) – Стара Загора. Член е на Съюза на архитектите в България (САБ), асоцииран член е на AIA. Два пъти е печелил приза „Архитект на годината“ – за 1996 и за 2009 г. Многократно е номиниран и награждаван в конкурса „Сграда на годината“.
Един от управителите на Сдружение "Ландшафтна архитектура и дизайн“:
Архитект Иван Киряков е партньор и водещ проектант в архитектурно бюро “ЯК Студио“ от 2011 година.
Завършил е специалност архитектура в Технически Университет Мюнхен.
Архитект Киряков е ръководител на проектантския колектив на обекти като: Реконструкция и рехабилитация на парк Аязмото, Стара Загора; Център за селскостопанска техника на фирма “Оптиком„ в гр. Стара Загора, гр. Монтана, гр.Добрич; Създаване на архитектурна идентичност на ПЗ " Загорка" в град Стара Загора, реконструкция на бутилираща Линия 1, административна сграда и трите етапа на музейна експозиция "Светът на Загорка".
Има успешно участие в редица национални и международни конкурси.

За бюрото

Архитектурно бюро " ЯК Студио" има много проекти и реализации в областта на устройственото планиране и инвестиционното проектиране в Старозагорски регион в страната и чужбина. Проектантският колектив е от петима архитекти и 15 души партньори от всички инжинерни специалности. Управлява се от трима водещи проектанти : арх. Петър Киряков, арх. Явор Янулов и арх. Иван Киряков.
Има успешни участия и награди в редица национални и ме.ждународни конкурси , както и многократни професионални отличия като "Архитект на годината", "Сграда на годината" и други

Услуги

Устройствено и инвестиционно проектиране на обществени, жилищни и промишлени сгради и комплекси.

Адрес за кореспонденция


Работно време

Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя

Опции за паркиране

Безплатен

Опции за плащане

Плащане в брой

С кредитна карта

Банков превод

Наложен платеж