Таурус - 93 ЕООД

За нас

ТАУРУС-93 ЕООД е пловдивска фирма, основана през 1993 година. Главната ни дейност е проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, които се използват за влагане в управлението на електронни изделия и машини в обсластта на машиностроенето.
Продуктите на фирмата обхващат много широк спектър от приложения - в медицинска апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия. ТАУРУС-93 ЕООД изработва на ситопечат и етикети, стикери и табели за различни уреди. Допълнителна дейност на фирмата е разработването на качествени уеб сайтове и компоненти за тях.
Истинската сила на Таурус-93 е в собствената ниша – малки и средни серии, които са неизгодни за големите производители. Отзивчивост към клиентите, гъвкавост на производството и високо качество на изделията са най-важните характеристики на фирмената политика.

Екип

Фирма Таурус-93 има малък, но висококвалифициран екип, който работи с висока ефективност в полза на клиентите ни.
Управителят, Енчо Пондев, има повече от 20 години опит в управлението на производството на клавиатури и лицеви панели, както и технологиите за ситопечат.
Той отговаря и за преките контакти с клиентите, които залагат специални изисквания в своите поръчки.
Специалистите се стремят да изпълнят точно и в срок производствената програма, за да удовлетворят и най-взискателните клиенти.
Технологии за производство
Таурус-93 разполага със ситопечатни машини, машина за печатане – графопреса, сушилня за UV-лакове и мастила PANGOLINE; ракелозаточваща машина и всички други дребни инструменти и съоръжения, необходими за производство и монтаж на клавиатури и лицеви панели.
Технологията за производство е на базата на ситопечат върху специални фолия (използваме главно поликарбонатно и полиестерно фолио), пластмаси и ПВЦ. Използват се печатни платки, самозалепващи и двойно-залепващи фолия, контактни пластини, конектори, лентови кабели, светодиодна и течно-кристална индикации.
Основен елемент в продуктовата политика на Таурус-93 е влагането на качествени материали във всички изделия на фирмата. Това гарантира минимални проблеми със сервиза на продуктите и удовлетворението на клиентите.

Продукти и услуги

♦ Лицеви панели
Таурус-93 предлага лицеви панели за LED-индикация от поликарбонатно фолио и за LCD-индикация от полиестерно фолио. Дебелината на фолиото може да бъде 0.175 мм или 0.250 мм.
За определяне на цветовете се използва мостра или цвят от RAL-каталог.
Дизайнът на лицевия панел трябва да се предостави във формат CorelDRAW (.cdr), като всички текстове са конвертирани в криви. Дизайнът може да бъде изпълнен и от специалисти на фирмата по указания на възложителя.

♦ Клавиатури
Фирмата е специализирана в производството на клавиатури с поликарбонатно или полиестерно фолио според използваната индикация. Предлаганите от нас клавиатури са с контактни пластини тип пуканки на твърда основа (PCB).
За изработване на печатната платка се дава електрическа схема или готов файл на CAD-система.
Дебелината на базовия материал може да бъде от 0.5 до 2 мм.
Изработваме и клавиатури с микропревключватели вместо контактни пластини.

♦ Ситопечат
Таурус-93 предлага и изработване на изделия на ситопечат, като етикети, стикери и табели за различни уреди, включително 3D обемни стикери.

♦ Изработване на уеб сайтове
Таурус-93 предлага изработване на уеб сайтове и интегрирани уеб решения с много високо качество при изгодни цени.

НЕОБХОДИМ ЛИ ВИ Е УЕБ САЙТ?
Притежаването на фирмен уеб сайт днес е абсолютна необходимост, при това създаването му е само първата стъпка от присъствието на вашата фирма в Интернет. Поддържането и обновяването на сайта със съдържание е също толкова важно. За съжаление много фирми, предлагащи уеб сайтове, изработват затворени решения, при които вие имате само ограничен (или никакъв) достъп до съдържанието и оформлението на сайта ви.

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ?
♦ Ако нямате уеб сайт или не сте доволни от досегашната поддръжка, ние ви съдействаме напълно при избиране и настройване на хостинг и домейн. Хостингът и домейнът остават ваше притежание и са достъпни за редакция по всяко време на денонощието.
♦ Богат избор на професионално изработени темплейти.
♦ При изработването на сайта използваме професионална система за управление на съдържание (CMS), при която имате достъп до съдържанието на сайта по всяко време чрез администраторски акаунт.
♦ Използване на голяма база от стандартни компоненти - вграждане на Pdf/Doc/Excel документи в сайта, галерии изображения, Google Maps, онлайн магазин, и др.
♦ Превод на сайта на няколко езика.
♦ Разработване на допълнителни компоненти за специфичните ви нужди.
♦ Обучение и предоставяне на видео уроци за администрирането на сайта.

Работно време

Понеделник 9.00 - 17.00
Вторник 9.00 - 17.00
Сряда 9.00 - 17.00
Четвъртък 9.00 - 17.00
Петък 9.00 - 17.00
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане