Химическо чистене и пране - Асеновград - Латеда - Л

За нас

Фирма Латеда - Л ООД извършва химическо почистване на текстилни и кожени изделия. Поръчките се изпълняват в стандартни и експресни срокове.
Извършваме и професионално почистване на офиси, домове, стопански обекти и други. От 1995 година до днес, изграждаме и поддържаме качествено обслужване на клиентите си. Услугите, извършвани от нас, отдавна напускат района на Асеновград, мястото където е създадена и се развива фирмата.
Нейни управители са Лидия и Васил Паришеви.
Поддръжката на перфектна хигиена, за по-чиста и уютна работна и житейска среда, е наша основна цел.
Фирмата има опит в работата си както с корпоративни, така и с индивидуални клиенти. В нашето ателие за химическо чистене и индивидуално пране, добре обученият персонал се стреми да осъществява строго индивидуален подход, към всеки артикул и клиент.
Доверете се на професионализма ни!

Услуги

Услугите са индивидуални за всеки клиент!

Обработката на прането включва:
- предпране
- пране
- колосване
- гладене

Латеда също така предлага изпиране на:
- дрехи
- спално бельо
- завеси и др.

● ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ
Фирма Латеда - Л ООД разполага със самостоятелна пералня в гр. Асеновград, в която се извършват услуги по индивидуално и обществено професионално пране. Дозиращите системи, с които са снабдени пералните в нашето стопанство, гарантират необходимата както за Вас, така и за нас висококачествена обработка на вашите изделия.
Пералнята работи с множество малки и големи клиенти. Нашите контрагенти могат да разчитат на винаги перфектно изпълнение на поръчките в максимално кратки срокове. Вашите поръчки се издават грижливо опаковани, ароматизирани и колосани, в зависимост от индивидуалните предпочитания на нашите клиенти.

● ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ
Химическото чистене е услуга, която Латеда - Л ООД предлага от самото си създаване досега. Именно затова можете да сте сигурни, че ние ще се отнесем към вашите дрехи с подобаващо внимание. Обектът ни е снабден с най-модерно оборудване и препарати за осъществяване на химическо чистене на всякакъв вид облекла и изделия.
Разликата между химическото чистене и обикновеното пране на текстилни изделия е в това, че при химическото чистене не се използва вода като основен почистващ солвент, а различни органични солвенти.
Ние използваме последните и най-модерни машини за химическо чистене, както и съпътстващите ги технологии. Така можете да бъдете сигурни, че след обработката на дрехите ви при нас няма да останете неприятно изненадани от резултата. Той винаги ще е безупречен - няма да има все още бледнеещи петна, избеляли дрехи, разтегнати материи и т.н.

Услугата химическо чистене е необходимост, от която всички ние се нуждаем. Затова не злоупотребявайте със своите дрехи - отдайте им нужното внимание и ги оставете в наши ръце - тези на професионалистите.

Работно време

Понеделник 6.30 – 19.00 ч.
Вторник 6.30 – 19.00 ч.
Сряда 6.30 – 19.00 ч.
Четвъртък 6.30 – 19.00 ч.
Петък 6.30 – 19.00 ч.
Събота почивен ден
Неделя почивен ден

Опции за паркиране

безплатен паркинг

Опции за плащане

Плащане в брой